Prijava

Kakvu sad domaću šljivu pijem, svršavam doslovice.

Bosanski Njuz. Al' avangarda pomislila da je stvarno.

Eh ja video na twiteru, ne naznacise da li je humoristicno jbg

Bio si metalika sad si skinhed?

Bio rock-zvijezda, da kažem zvijezda repatica

ode katarina, znao sam da ce biti neki buzdovan
https://www.youtube.com/watch?v=F-VjX7bwfx0
prvi momak

Ceo zivot mi se ponavlja u krug ko sto rece rast kol detektiv. Sve sto se desava vec se desavalo i desavace se. Uvek neki buzdovan pred mojim ocima odvodi lepoticu...

Доказ колико смо јадни је овај данашњи несретни дан и глума нас и политичара да се сјећамо некаквих бомбардовања и као да нам је жао жртава, а не сјећамо се једног од најтежих злочина које смо доживили. Па ето да подијелим за оне које не знају и које евентуално занима.
Усташе Хрвати и Турци, су кренули на данашњи дан 1942. да кољу Србе од Сарајева па на исток. Народ је то сазнао па је 10.000 жена и дјеце кренуло ка Србији у збјеговима, како би спасили главе. Кад су дошли у Вишеград, на ћуприји су стајали Италијани и одбили да пусте народ преко Дрине, тако да су они кренули низводно како би нашли скеле за прелаз ријеке. Нажалост, само 4000 људи је прешло ријеку и дочепало се Србије, јер су остатак усташе сустигле и поклале.
За примјер части је око 240 српских дјевојака које су заједно држећи се за руке скочиле у воду да би се удавиле како их усташе не би силовали и понизили.
Убијено је око 6000 људи. Кад се већ глуми да нам је стало до наших жртава, треба памтити онда и много теже злочине...

evo gledam vec treceg prejake glave PRE JA KE

dame su jako zahtevne

hahaha treci je premajstor