Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kapiram. Zaokuplja ih tanos.

2. au pa ova cicolina ima 65god, za te godine PRE PI CKA

3. ne znam u koliko sati se sve to desava,al mislim da se tako nesto ne pusta u 4 popodne. ispadne samo da se makljaju i da nikada ne bude golih ljudi.mozda smo jednostavno vise okruzeni nasiljem,pa nam je to prihvatljivije.
    uglavnom ljudi ne zele da gledaju gole dede.valjda...

4. Ne znam. Mozda bi babe volele da vide svoju generaciju.

5. mozda bi i tinejdzeri hteli svoju

6. Prema šerijatu, golubarima je zabranjeno da svedoče na sudu

7. Sjajan nik brt xd

8. morao sam da preduzmem određene korake da spasim našeg prijatelja xD

9. Sony Bravia 4k ultra HD > Samsung i LG 4k ultra HD (izuzimam jedino LG Oled, ali koštaće 500k što je preveliko izdrkavanje). Kod Japanca prirodnija slika, bolji panel 10bit, zvučnik.. Ovi drugi su jedino bolji sa agresivnom reklamom, i dosta ljudi naseda na to. U ponedeljak treba da mi stigne Sony XD80 plus neki saundbar od 300 vati. Uf što će se gledati filmovi,serije, i Evroliga od četvrtka. Ne pamtim kad sam se ovoliko oduševio nekoj kupovini. hahah

10. dodjite malo na cet, dosadno je ovako

11. Ljudi koji prave od golotinje i sesa tabu su debili. Nije i sam protiv nasilja i scena umiranja (osim kad su u pitanju deca, za to bih polomio rezisera/pisca/scenaristu).
    Cerka mog prijatelja je otvorila pole-dancing klub, vezbaju devojke i tako to. Moju to ne zanima, ali ako bi htela bas bi me bilo briga.
    Nego druga stvar mene muci danas...
    Video sam malopre u Kotezu neki mali autic da okruglim farovima kabrio, kao Miata, ja pogledam-ono znak Porse... I sad gledam nema Porse takav auto, dal je som samo zalepio znak ili...

12. Samo je zalepio znak

13. Neko je kačio ovo davno, valja se podsjetiti:
    https://www.youtube.com/watch?v=IkhC7e7DEy0

14. hahahah nisam znao da Malagurski ima svoju verziju TV Čorbe

koliko prejadan lik

15. Odlicna picka

Ali brate pogledaj sta je obuo cigan koji sedi sa njene leve strane ovaj sto ne svira nista hahahaha

16. хахахаха одличан циган

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.