Podijeli sa Vukajlijašima

1. nikakva namera da kazem da su supci.greske se desavaju,samo mi smesan onaj plavi kruzic sto je mnogo zabegao od crvenog. ostali od 0 do 25, ovde je -50 do 150. :)

2. a ovaj jebeni profesor jugoslav, kakav smarač, tražio je da njegova slika stoji na svakoj stranici sajta pošto je prelep na oko

3. burazer moj se nervirao jer je svaki dan ulazio na sajt, pa sam morao da mu napravim skriptu da zameni jugoslava ferom

https://image.prntscr.com/image/K1o-gC_SRiyWQ8dq3HRi5Q.jpeg

4. mogli bi samo da promene sliku.neku noviju da ubace.sigurno je 5-10 godina stara. nekako sam navikao na jugoslava.jos da ga promene.tesko podnosim promene.

5. Trazio da mu stave sliku jer ne moze da se ogrebe za malo sira na pijaci posto ga ne prepoznaju

6. Trazio da mu stave sliku jer ne moze da se ogrebe za malo sira na pijaci posto ga ne prepoznaju

Pa kad nije poznat kao svojevremeno Kamenko Katić.

7. Радјард (Valter)
    burazer moj se nervirao jer je svaki dan ulazio na sajt, pa sam morao da mu napravim skriptu da zameni jugoslava ferom

A ja na svoju skriptu cekam vec pola godine...

8. kontaktiraće te autor Mlatoni po tom pitanju

9. Formirali smo trust mozgova koji je napravio nešto do sad neviđeno u kladionačarskom svetu. Upravo kucam jedan poveći post sa izvornim kodom, budite tu

10. Znoje mi se dlanovi jako

11. Izgleda da smo... ISTROLOVANI

12. Ja verujem i dalje.

13. Izgleda da cu ja morati da ispisem kod taj skriptu tu

14. Dobio sam u PVT ali sam obecao da necu siriti.

15. koliko ispizdim kad odigram gg3+ i bude 1:1 na poluvremenu i ostane tako do kraja, ajde jebena lozano, ajde jebeni ciriše

16. Bez zajebancije, napravićemo čudo jebeno

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.