Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
hahaha tomdril cutljivi samuraj kad je izgoreo
bili sharp je bio glavni na temi sa filmovima
Daj bre gambi ne seri jebote jeste sad mi ovde ne znamo ko je jogurt i ne znamo da je to u top3 naj prozivke na sajtu
Pre tebe sam došao ovde mislim (s onog drugog istoimenog naloga xd), samo si bio veći nolajfer da se zbližiš sa ljudima odavde pa sad kao vi imate zajedničke stvari jao bre pazi molim te evo zavidimo svi, i brdo starih korisnika je tu još i sad kao objašnjavaš kako je pre bilo super naspram ovoga sad kad ništa nije kul i kad je sve sranje a pre je bilo super, idi jebi ninu među topovima u burzumovim starkama ahahah
Edit: a šalim se, nemoj da je jebeš opet, baš je grobina xd
pitam se za cim su bili nostalgicni vukajlijasi 2007
Krstaricom
mozda sto su bli mladji..proslost uvek izgleda lepse
jebote kad pogledas realnost i tehnologija napreduju a mediji i internet nazaduju, forsiraju se kratki postovi i primitivni nacini izrazavanja, ako misao ne stane u 1 red nece je procitati vecina posetilaca
sad su instant mudrosti dusevna hrana i to nesto sto je skroz ocigledno se plasira kao mudrost kao u alan ford stripu-ako mislis da pobedis ne smes da izgubis..ko te izneveri i zabode ti noz u ledja taj ti nije prijatelj
ma jeza me hvata koliko ljudi ne zna efektivno da koristi internet a ima pristup, kad toliko vremena ljudi trose surfujuci uveo bih internet edukaciju, ubise klikbejtovi i telegraf kretenizam
a kada je pokazala svoju guzu svi su ostali bez daha..ko ih jebe budala ce uvek da ostane budala
pa dobro ne mozes bas da zanemaris budale kada su u vecini, iste te budale ruse vlasti i izlaze na glasanja, sve to povlaci jedno drugo
pa normalno da bi valjalo kad bi se ti ljudi naucili necemu ali to izgleda nije u interesu drzave,
Brt znas ti, ali malopre Kosmo napisa da niko ovde maltene ne zna ko je JTU, pa ono, mozda nekome bude poucno da se ne napusavaju vise govnjivim kurcevima samo, totalno lejm
jebiga, jos se ne mozes s nekim prepirati kad ti kaze da je procitao nesto na vikipediji, svako zna sve o svacemu a zapravo je jedna naduvana kurcina u sustini, jednaku moc odlucivanja ima wikipedija majka i doktor imunolog sa silnim naucnim radovima, sve zbog paranoje koju moze bilo ko da plasira putem interneta, aj na tvu i postoji cenzura i neka pravila i red, kako objasniti osobi od 50 i vise godina da video ''ravna zemlja-ispovest srpskog pilota'' moze da postavi bilo ko
Zajebavali smo se Burzara i ja sa njim hahahah
Ajde idi lizi Džimiju chmar ili slicno druze
I pricaj mu kako mu je chmar bio ukusniji 2011 neke
Kako smo Burzara i ja pravili haos ovde kad je sve bilo bolje nego sad kad losije je
Mi znamo za jogurtovanje ali gambi ne zna za drkanje svinjama
Ma Ps ne znas ti kad smo ja i Burza
Ono kad neko ne ume da isprati celu diskusiju, cak i kad ima 3 recenice lol
A Pseto, imas pravo, to nemam pojma sta je :)