Podijeli sa Vukajlijašima

1. Znači Bohor tvrdi da je Kosmopolita dobra pička. Jel ima dobru sisurdu?

2. kako se to obracas jednoj dami?

3. Ja sam cuo da je matora

4. Znači matora. Ništa, onda mislim da je vreme da je Deki AOD razmoduje

5. Lol matora keva ti matora
    Bush ja dupe preferiram bas bas kao i svi ljudi puni samopouzdanja i sigurni u sebe
    Naucno dokazano
    A ovo sa sise je privatna informacija jebi ga i ti sad

6. Бох латентни Џими.

7. https://www.youtube.com/watch?v=_E8PJ3eGkb8

čekirajte kanal inače, rudnik je, brat moj nišlija

8. Sise su javno dobro ako riba nije matora ili debela

9. Znači matora. Ništa, onda mislim da je vreme da je Deki AOD razmoduje

Pa pazi, Kurd joj uzor, ima smisla.

10. Bohore slažem se za dupe. Moram da priznam. Mada što sam stariji to sam veći ljubitelj sise.
    Zvučiš kao da si u nekoj šemi sa njom. Ispravi me ako grešim, ja sam ipak neaktivna legendica sajta.

11. dupeta ima dobrih dosta a sise imaju varijaciju mnogo vecu i dosta ih je ogavno, recimo kerece sparusene sise

12. Dupe ce uvek biti ispred sisa jer je i znak nedebelosti sto nije situacija kod sisa

Ne znam za kosmopolitu kakva je picka boh mi reko da je dobra eto to znam zvao sam je jednom da pijemo kafu al me odbila teo sam da je vidim

13. Sise se ne računaju ako je riba debela. I bitniji je oblik nego obim sisa. Mada i kod dupeta je.

14. Pa naravno da se ne racunaju. Mada se na vukajliji racunaju secam se kad su drkali svi na lemajine sise na cetu ja joj rekao da je debela i da je ne bih pipnuo ona se smrtno uvredila

15. Ja na Bohoru al sam banovan sad

16. Nismo u šemi, udata žena Bokte

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.