Prijava

Ćelavi je bio mnoooogo pribran a i mudonja. Prvo ga je ovaj nervozni spucao u glavu, kasnije ovaj ogromni u kapuljači lepo izlemao, još se i vidi da je bio oran za lemanje, i na kraju je uspeo da eskivira pištolj od nervoznog. Ovaj u plavom je najviše najebao, jebiga ga.

Ali ne kapiram deo gde ovaj vadi prangiju i nešto ga nišani i sklanja? Ne razumem šta je hteo lik

Ovaj u plavom je pickica, cak se i pozdravi sa nervoznim na kraju haha

Celavom svaka cast za muda a ovaj nervozni morao da ponese pistolj i povede ovog nagruvanog jer je i on pickica. Vidi se po brzini reakcije ovog nagruvanog da je samo cekao nervoznog da krene pa da ga iseva

Budido, pa hteo je samo da ga uplasi prangijom pa da ga posle biju. Nije uspeo. Da je bio sam celavi bi ga odro ko vola

celavi pribrani mudonja, nagruvani, nervozni i pickica u plavom :)

dobar opis

treba odrati ko vola svakog ko za makljazu vadi pistolj ili noz. i treba se suditi odmah za pokusaj ubistva jer jeste to, jebi ga.

Potpisujem. Tačno je sve tako. A neverovatno kako je govor tela uvek tačan. Ovaj nervozni sa ovim stavom kako sedi gangsterski nešto objašnjava, a u stvari teška jajara. Ovaj u plavom kao kulira puši pljugu (reaguje tako što stolom gura lika koji mu seva ortaka), odnosno jedina dva lika koja deluju kul su jedine dve lobanje. Ćelavi ih je garant posle jurio po Arandjelovcu

Ma ovog nagruvanog je mogao da pojuri za jajca samo, nagruvani je spreman ko sajla i ume se pobit

Ne slazem se za ovo sa vadjenjem noza i pistolja

Vidi se po brzini reakcije ovog nagruvanog da je samo cekao nervoznog da krene pa da ga iseva

Vidi se da je bilo prednje vuče pred ulazak, samo je naoštreno čekao.

Ali ne kapiram deo gde ovaj vadi prangiju i nešto ga nišani i sklanja? Ne razumem šta je hteo lik

Jedna verzija je da je hteo da ga upuca, ali je pištolj ostao zakočen. Druga verzija je da je hteo kundakom da ga izlema. Svakako, ozbiljna glava je ispao ćelavi, mudonja godine.

sto, koji cilj imas ako izvadis pistolj i okrenes u nekog?

Pa da, meni iskreno deluje da je ukočio

A vlasnik lokala i radnici su na uviđaju rekli da ništa nije bilo samo malo koškanje i nekih desetak dana nakon incidenta se ovo pojavilo u Kuriru. Verovatno je neko od radnika prodao snimak za fine pare.

Ovo se u Vranju dešava na dnevnoj bazi

Pa ako izvadis pistolj na nekoga postoje tri opcije sa podopcijama:

-hoces da ga uplasis
-ne zelis da se bijes
-hoces da ga ubijes

jbg ima razlike ako pokazes da imas pistolj pre tuce, i ako se vec makljas sa nekim i onda ukapiras "e a mogo bi malo da ga ubijem". ovo drugo je ili samoodbrana ili pokusaj ubistva al opomena nije.

a kolko vidim onaj sto poteze pistolj poceo tucu tako da ne ide mu bas...

Pa ne bi on ni vadio pistolj da nagruvani nije otisao da bije pickicu onu. Tako da je ovo opcija dva podopcija “usro se”

Ja stvarno mislim da je tip izvadio prangiju i hteo da mu puca u noge, ali ukočilo. Ne deluje mi da je hteo da ga kundakuje, niti da je hteo da preti, jer je već uveliko bilo makljanje