Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nekako mi logicnije da ne bi ni pocinjao tucu da je hteo da ga izupucava
kakvoj sam ja slavi prisustvovao s 12 godina mozda kad su se neka 2 lika kumovi pobili oko 1 ujutru, sledeci dan bleji zena sa crevom pere s plocica lokvu jebene krvi
Solidna izmisljotina
XD
e jeste samo sam za tebe izmislio miki :D
A baš sam sad pitao matorog, on tu pije kafu, kaže da su za stolom u drugom delu lokala sedela još trojica koji su uleteli kad je već lemanje bilo u punom jeku. Bonus, ćelavi je posle izašao napolje i pozvao nervoznog i nagruvanog na ferku, ali su pobegli. Da li je to matori čuo romantiziranu verziju, ne znam, ali nemam problema da poverujem u to videvši da lik ne jebe utoku ni dva posto.
Pere zena plocice = slavili slavu u mesari
Pa ko u dnevnoj sobi ima plocice jebene
A ne verujem da ih je zvao na ferku jer deluje kao da su “napadaci pobegli u nepoznatom pravcu”
ахахахах еру који курац каква прича аааа ааа
A bilo ih je još u čoporu, vidiš ovog u sivom duksu da je uleteo relativno brzo, posle šutnuo onog u plavom u glavu. Nekoliko njih je u bekstvu, jebeno je sranje moglo da ispadne. A pazite ovog s cvajama kako je lagano pobegao, nije ni razmotrio da pomogne ortacima. Mada, po građi i faci vidi se da i ne bi nešto mnogo uradio.
Koja smo mi skupina mučenika koja demistifikuje scenu tuče iz Arandjelovca. Da nisam sramni vinovnik ove konverzacije sladio bih se kako ima gorih od mene. Ovako sam isti bednik, ako ne i gori
Pa dovikivao je sa ulaza u kafić
Šta je bre pseto i ti coa, pišam vam u usta, aj na ferku iza škole
Ma ćelavi je reagovao kao svako, ako je ovom ukočilo govno. Ko se ne bi branio? To vec nije pretnja, nego je lik škljocnuo. Nije da je ovaj imao izbor da mu kaže, e matori opušteno iskuliraj, uzmi svu vutru
Mislim da nije bilo potrebe za ovakvim nasiljem i da su sve ovo mogli da reše razgovorom.
Nadam se da nije povrijeđeno neko dijete ili recimo životinja.
Nadam se da će ga ćelavi naći i silovati tim istim pištoljem dok mu ne povadi sve hemoroide napolje.
Na danasnji dan pre 19 godina, zlocinacka organizacija incestuoznih belosvetskih mesetara i kriminalaca je zapocela bombardovanje Srbije. Neki od nas smo se istog dana javili u svoje vojne jedinice i upuceni na Kosovo posle nekoliko dana, a neki od vas su srali u pelene, tresli se u mudima ili jeli pacija govna umesto dudinja.
19 najmocnijih drzava sveta se izivljavalo nad drzavom velicine jednog Dalasa ili Milana citavih 78 dana.
Posto mejnstrim mediji vec godinama pokusavaju da izbrisu ovo iz istorije i kolektivnog secanja naseg naroda, red je da mi ovde pomenemo
A Čović te i dalje jebe kako hoće
Odlično si se borio vidim