Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Znam da ima ljudi sto misle da je pametno testirati devojku/zenu ovako kao na klipu, ali ne bih nikome savetovao jer ce svaka pasti test. Isto kao sto ne bih savetovao moju devojku da me testira sa iole pristojnijom pickom jer cu pasti test kao nista
Koja je to dusevna bol jebem ti zivot, gledas svoju zenu kako balavi na lika kojeg prvi put vidi, daje mu broj daje mu sve, to ostavlja psihicke posledice sig. Najtuznije mi je sto je lik izleteo iz auta brze bolje dok mu ona nije dala broj jer se boji da ce se svakako kasnije pojebati iako je test u pitanju. Isto ko da je rekao tom liku aj molim te nemoj da je jebes kate molim :((
Pa ja nisam skapirao da je njegova devojka nego je on valjda neki voditelj nesto
Jednom mi je jedan mnogo pametan covek rekao: zdravlje i zenu nikad ne proveravaj
Maestro to je do tebe i tvoje psihe
Moze devojka da kaze ok zgodan je ovaj decko nema sta znas da ces je uvece ti otkinuti od kurca i to je to
ali ne sme da kaze da je drugi zgodan, i sme da se smeje samo mojim forama. to je za mene prava veza
Pa ako ti je robinja da.
Mada sprdaš se jbg
pseto je potpuno u pravu.
aleksandarkg je...
sprdam se. al bi voleo da je tako
https://www.youtube.com/watch?v=hP5xbNTHOPY
Pa ono, sme da kaže da je zgodan Vuk Kostic i da se smeje salama Andrije Milosevica, ali sad bas za neke ljude iz bliske okoline tako ne znam dal bi smela
Sto se mene tice da ovako da broj liku na ulici bila bi slobodna posle da radi sta oce
https://www.youtube.com/watch?v=rVbVh4b9fHQ
ne znam dal se vise davim ovom debilku ''NADMUDRIVANJE IDEMO NADMUDRIVANJE'' ili ove dve kako mlate kao pederi
Posle Neše sline najiritantnije pojave su voditeljke Parova
Pogotovo ona plava matora kurvetina
Valdemara stvarno napali migranti?
stvarno, i nije prvi put
Zatiru srpski jezik majku im muslimansku jebem, pametno rade, tako su nas i šiptari sjebali
A govorio sam da ce mu se levicarske ideje obiti o glavu...
Najgore od svega, da sad krenes da razvaljujes te iste migrante od batina on bi te sprecavao, kakav je to nepatvoreni pacifista...
Hahahahaha nista sladje nego cuti da smradovi migrantski napadnu nekog sto brani njihova prava
znaci ipak je do njega onda...
Ne seri, Maestro. Ne branim ja ničija prava, nemam šta da branim, treba da se zna koja su im prava po zakonu, a koje su njihove obaveze. U Nemačkoj kad su primali izbeglice iz Bosne, nisu ih puštali u grad, nego lepo u sabirni centar, i nema da se šetaš dok ti se status ne reši. A naši ih puštaju da rade šta hoće, gde hoće, i kada hoće. Veći je problem to što naša vlast radi s njima, a usput uzima pare od EU, nego šta dva dripca Arapina s noževima naprave. Treba razbiti glave onima koji nas dovode u takvu situaciju, i onda neće biti potrebe da jurimo migrante štanglama po gradu.