Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ružica je institucija, Šavija je krpetina jedna najobičnija ciganska, sačuvaj bože. Šta sam je puta sreo bez šminke i u onim plišanim trenerčetinama, užasna cigančura u suštini, Ružicu sam vidio 4 puta u životu i jebao bih je sve dok neko od nas dvoje ne bude molio za smrt ili dok me srce ne opali od prevelike količine sildenafila.

Ali jedna jedina u srcu - Stanija Boginja.

2. Staniju bih oženio i ponosno joj napravio 17 djece, bez ikakvog dvoumljenja.

3. https://www.liveleak.com/view?t=aNn7q_1522786439

kako ga je batica iznabadao nabrzinu jebem ti leba mekanog ahhaha

4. ahahah stanija sa onom okruglom seljackom rumenom glavicom

plus clanci ili zglavci ili kako se vec kaze ne postoje kod nje nego su onako buckasti plus bucmasta stopala

5. a sto ovaj sto je prvi iznabadan u glavu prilazi ovome da mu pomogne...msm da je to neka reakcija na strah, tipa sad cu da mu pomognem mozda mi oprosti da me vise ne bije!?

6. Zato što je debil, očito xD

7. hahahahahahah al je ćelavi jajara hahahahah. Uh kako ga je ovaj lepo počistio.

8. I celavi ustaje u fazonu hm ovaj me je iznanadao udaricu opet ovog slabijeg iz osvete hahahha

9. ahahah kontam da je namesteno, jos mu kaze PA VIDI GA... ali mene zabrinjava cinjenica koliko likova i dalje misli da ribe ne varaju i da se to desava samo na filmovima

10. Bas sam mislio da mu nece dati xd

11. Hahah ma da li mu se riba zove BJ i ovaj baja prilazi i kaže "bj?" a ona "yes yes" hahah

12. валдемара напали јебени мигранти
    покажите ми где је тај парк у Обреновцу и за 48 сати ћу да средим ствар

13. Ja bih ga branio ozb

14. Ali onomad u kornjaci valdemar stondirao ko krpa i bukvalno mu glava pala nadole spava otvorenih ociju i ja ga zovem 7-8 puta ne jebe me dva posto i konacno cuje da ga neko zove i digne glavu ja ga pitam “mozes da mi objasnis sta mislis o darvinovoj teoriji”. A njemu faca ko onaj mim verice rakocevic sa onim hipotenuzama haha neprocenjivo

15. Neuporedivo imam vise samopouzdanja kad mi je sveže obrijan kurac i muda

16. Neuporedivo imam vise samopouzdanja kad mi je sveže obrijan kurac i muda

Isto, samo sto je to jednom u mesec i po nazalost

17. A lična higijena jbg
    Češće to mora

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.