Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa ni u jednom trenutku nisam ovime pravdao govnjive srbe, srbi u top3 najgovnjivija naroda sig

2. pa to, ti si Srbin ono i pseto je sta se kao zgrazavamo

3. Pa ne znam bas da li smo u top 3, ali top 5 ili 10 sig (sig)

4. Niko ne kaže da nisu, Aco.. i da ne treba da se poprave.. mnogo..

5. hahaha kome smo mi nasli da spocitavamo bilo sta o prekrajanjima, pa mi jebeno vecinski biramo vlast konvertira i ljudi koji dijametralno menjaju ideologiju zbog interesa, kakva je razlika izmedju menjanja ideologije i nacije? 99% ljudi koje znam bi popusilo nekom za svajcarski pasos

pa nebitno brate, to dal neko radi nesto sramotno ili ne uopste ne zavisi od toga da li neko drugi radi nesto sramotno. Uopste nije prica o srbima koji su nebeska nacija nego o debilima ovim. Mada mene ne interesuju nesto

6. Pseto jel bi popusio meni za hrvatski pasos?

7. to je kul ako to kaze Francuz koji istera traktore na Ajfelovu kulu kad mu vlast obori cenu krompira za 1 cent, ali da mi prozivamo brdjane za nedoslednost i odricanje istorije mi nekako sta ja znam

8. Pa ja mogu da dobijem hrvatski pasos potpuno legalno al ne bih ga uzeo nema trika

Pa niko ih nije prozivao bombas samo smo konstatovali da je to sramotno a to imamo pravo i mi i svi

9. ako mozes da mi sredis cro pasos za neke realne novce posalji pp

10. meni za italijanski traze 5k

11. A ne valja ti cro brate, proveravaju te i gledaju te skoro ko srbina. Slo pasos je top prica ali i on ti je 5k

Doduse kad sam pricao za mene mislio sam na potpuno legalno, zena mi je rodjena u dalmaciji pq zato

12. Mislim mogu da zavrsim ovako i cro i slo nije frka ali ako vec mozes italijanski za te pare onda uzmi njega to ti je moja preporuka

13. Ma i ne seca se dalmacije ali imam sjajne veze za prsutu i vino MENI DOSTA xd

14. ti si lud covek, mom ocu rekli donesi papire od dece i da odstampamo svajcarska dokumenta on reko koji ce im to kurac, i danas ga pljujem zbog toga

mozda tebi ne treba, mozda nekad zatreba deci, nikad se ne zna, sta je dzaba uzimaj i ne pitaj

15. Pa deca mogu da dobiju na konto keve brt, nema tu frke

16. Pa ako im zatreba nek vade ali ono kao tu sam ja da im ne bi zatrebalo tako ja gledam na to

17. Kopre, problem je ako im nije keva haha

18. Hahah zaboravio sam na tvoje serijsko vencavanje, uzmi ti papire onda bolje heh

19. tako je i ovaj moj gledao na to, ne budi glup i vadi deci sve sta moze i od Zambije, samo ako moze

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.