Podijeli sa Vukajlijašima

1. Niski očevi su bolji prema svojoj deci od visokih

2. https://www.ivantic.info

Jbg jedva sam se odlučio da okačim ovde, a ne na transfer blama. Mrtva trka bila. Lik spojio učenja nekih indijskih gurua sa teorijama zavere o vanzemaljcima. Napisao knjigu o vanzemaljcima, pravio skice kako izgledaju, odakle su došli itd. Nisam znao da i kod nas ima ovakvih debila.

3. Jedno je kad je nesto tranfer blama a drugo je kad je samo glupo ili ti se ne svidja. Pre su na primer ovi stari vukajlijasi sta god im se ne svidja odma se to kaci na temu transfer blama. To su najvece picke od ljudi glavu dajem

4. skicira vanzemaljce kako izgledaju a on sam lici na svemirca

5. Ono sto pricah sa ps-om onomad kako bi trebalo na loklalu gaziti gnjide a ne sve oci uprte u Vucica. Ovo bi trebalo da se napravi u svakom gradu za svako moguce proseravanje koje prolazi na lokalu, a za one sto nemaju internet da se stampa pa kaci po banderama:
    http://nislije.rs/

Lista ljudi kojima se treba jebati mater kad rade nesto sto ne treba. Vec pojedini SNSovci odustaju od glasanja, nije im prijatno od komsija. A takve stvari urusavaju sistem samo tako.

6. Само за фудбалске зналце
    празник фудбала у Бермондсију братјо
    Милвол-Фулам 20:45

7. kakav evergrin klip. jebeni hauard stern
    edit: komentari su blago, mislim na one u emisiji. rumunka je awww
    edit2: poslednja je prepička

https://www.youtube.com/watch?v=RBkKgpZBZyc

8. Mickey e da te pitam zamisli da radis u nekoj firmi gde ti gazda daje platu od 700 evra mesecno, ali taj gazda ti kaze da mu dozvolis da ti dodiruje devojku ili ce ti dati otkaz sta bi ti radeo?

9. какви јадници, и ови што волонтирају по Србији за њих као спасимо животиње хахахаха

10. Čekaj ja u fc 3 ubih i odrah 100 tigrova, neki od njih čak i unikatni, PETA je ćutala. Neko im se sigurno obratio na jeziku smuđeva

11. "Dušan Svilar mi se mnogo dopadao, dopisivali smo se i čuli telefonom. Rekao mi je hoću da se dopisujemo, da mi uplatiš kredit i ja u četiri ujutro preskačem prozor, po snegu bosa idem uplačujem mu kredi, pričali smo, on je učio Korene, o istoriji smo pričali. I on se meni prestao javljati i ja mu pošaljem poruku da ga uplašim: "Vući će ti se creva po Beogradu". Dušan me prijavi policiji. Zvao me je inspektor za maloletničke delinkvente da dam izjavu. Rekla sam mu da mi se Dušan ne sviđa kao momak, već kao drug. Posle sam prešla u fan klub Dušana Lazića”, ispričala je dok su je ostali zadrugari zgranuto posmatrali.

12. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=04&dd=24&nav_category=167&nav_id=1385282

Evo još samo par godina i uspeće u dokazivanju da nisu srbi, samo još malo... A nije li te sramota od predaka, jado

13. Pa neka ih.. bre.. nek budu.. crnogorci, siptari, kosmopolite.. ili sta god im se biva.. samo.. nije mi jasno.. zasto.. ih nasi ne oteraju.. odavde..

14. Ma sramne su ovo izjave jbg, čuj šteti ugledu crne gore to što se kaže da su srbi oslobodili budvu, ne ne oni su ušli kad su austrougari pobegli, pa ovaj još kaže posle srbi okupirali budvu haha, pa idu i krivične prijave i zvanično protivljenje i pretnje ministarstva... Ja nisam neki nacionalista više, a i kad bih bio sramota bi me bilo da svojoj deci namećem neku prekrajanu istoriju itd.

15. Pa njihova sramota nije nasa sta

16. Jebo ih onaj sto ih oslobadjao da ih jebo i njih i hrvate

17. Ma i naša je sramota, isti je to narod jbg, samo pristaje na nekakvo moderno pokatoličenje, zatiranje svojih korena i tradicije zarad stvaranja nečeg nerealnog, a ovaj njihov polubog se upinje da bude zapamćen kao začetnik crnogorske nacije po svaku cenu.

18. hahaha kome smo mi nasli da spocitavamo bilo sta o prekrajanjima, pa mi jebeno vecinski biramo vlast konvertira i ljudi koji dijametralno menjaju ideologiju zbog interesa, kakva je razlika izmedju menjanja ideologije i nacije? 99% ljudi koje znam bi popusilo nekom za svajcarski pasos

19. Ja sam ubedjen da Bombas nalog koristi dvoje ljudi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.