Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Bolja je Milica objektivno
што те није спречило да је креснеш ономад у чекаоници на ВМА
Je l sam ja kriv sto Katarina nije imala bolesnu drugaricu pa da dodje ili da se sama razbol
A realno ma poster Jagode koja ne bi pala
Klinički je bio u pitanju mislim
Ако икада и будеш опалио Каћу, немој да кажеш аутору Неш Бриџис, он је несрећно патолошки заљубљен у њу. Неће издржати.
па овај ладно жени црнкињу хаха
а брат Клуни и поред њега авион
Je l' zna neko od vas iz Nisa sta je ovo koji kurac u gradu nocas do 3 i evo opet pocelo? Bije neki dubstep u mozak udara
Трошаринац се вратио, диже чаше.
Pa da l se sa onog sveta vratio, majke mu ga sasave i bezobrazne, mozak me boli svega mi...
Kako bih ja jebao Viki Miljković ju ju
Planktone ti li si iz nish hehe
Nisam, samo mi je boraviste trenutno tu
radnicki nis slavi plasman u evropu
Kako bih ja jebao Viki Miljković ju ju
Ja sam je upoznao.
Veruj mi da je ne bi jebao.
Nastavnik srpskog iz osnovne joj neki blizak rođak, pljuvao je na sva usta pre 15 godina sećam se. A i skoro mi devojka koja je radila u IDJ pričala da je Viki ubedljivo najveće zlo s kojim je radila
Ови подаци ће га још више напалити.
Ne postoji 'najveće zlo', to je žena; među njima nema nijansi zla
A šta govno je od čoveka ili tripuje zvezdu?
Mada nîste me odbili, nabijao bih joj prst u dupe i vukao za kosu da joj vrat bude na granici pucanja dok joj vadim džigericu od pozadi i ruke savijao itd itd al nije mi želja manja
I silikone sada ima itd
Prcosam, prvi put.