Prijava

Колико си платио?

Što bi mu sestra naplatila pobogu? Xd

Treba da jebem neku rodjaku, moja baba i njen deda su brat i sestra od rodjenog ujaka. Koje je to koleno ume li neko da izracuna?

imas zelenj svetlo maestro (Y)

Prcaj.
Ja sam se ljubio sa unukom brata od nekog tamo strica moje babe. Neko koleno iz pičke materine, to sam uradio i ako sam znao(rekla mi baba)... A, ona fazon i danas ne zna, misli da ne pričamo jer je ružna a ona vrh pička i lepa.

U ljubljenje je jebeno
Izgovori 10 Zdravomarija i bice to ok

Ma i ona sama kaze da mi nismo nikakav rod, kaze mi da joj se javim ovih dana da se vidimo. Ima decka doduse ali imam i ja devojku, dakle to se anulira, plus imam izgovor kod devojke da mi je to sestra. Win - win, lagano.

Boh sta ti kazes, tebe slusam? Mala je bomba inace

Ma sve sem rođene sestre je zeleno svetlo najzelenije. Mislim, nije ni rođena sestra problem kao u smislu taboo omg, ne bi se smelo, nego si teška debilčina ako te seksualno privlači rođena sestra.

Najslađe je ono koleno sestra od nerođenog strica ujaka tetke, tu je već otvorena seksualna tenzija, odmaklo dovoljno a i dalje dosta blizu

Pa pazi, ja da imam rodjenu sestru i da je dobra pička, da mi se svaki dan mota po kući sa dobrim dupetom ja bih morao to da jebem, makar da probam pa neka kaze mami i tati jbg

hahahab idi u kurac

Сад се присећам колико је Кузман пенио кад смо га зезали да јебе сестре, а после га зезали што их не јебе. Било ми је мало безвезе после кад је завршио на робији.

pa nije on na robiji

Сад опет може да јебе сестре xD

Ne prašta se to Maestro