Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Meni je najjače kako puši i kako ističe to - kao da je peti razred fazon pljugeee braćooorii
Nisam gledao ovaj prvi klip sto je okacen, samo ovu kao tucu pa nemam pojma ali ovo je...
pusti prvi klip, odma tu ima to :)
malopre citam opet ubili nekog saradnika luke bojevica, sve mu pobise..a komsije za ubijenog kazu da je bio ljubazan, uvek se lepo javi hahah
https://s25.postimg.cc/66cszoajz/33897377_10216355602232449_836152951968890880_n.jpg
Rodio se sin beli gospodin
Došao sam kod svoje bake na vikend kao i svakog prvog u mjesecu.Studiram jezik u svom gradu i za glavni predmet sam imao zadatak procitati i prepricati jednu erotsku pricu.Knjigu sam podigao u glavnoj gradskoj biblioteci, te došao do svoje bake.Knjiga mi je ostala na stolu a moja baka kao profesorica jezika je zeljela vidjeti koju knjigu citam za zadatak te je pocela ju citati, sam naslov ju je privukao.Nakon 10ak procitanih stranica baka se napalila i pocela trljati po picki.Probudili su me njeni uzdasi naprezanja dok je gurala prste u picku i ja sam usao u sobu a ona je bila napaljena to sam vidio u njenim krasnim plavim ocima, koja su skoro iskocila iz glave.
Baka mi je odmah pocela pusiti kurac a ja sam skinuo njenu haljinu i poceo joj maziti i gurati prste u vec vlaznu picku.Stan je bio zakljucan te tako nismo morali brinuti da li ce nas neko prekinuti, zeljela je da je jebem , iako se ja tome nisam nadao.Za trudnocu nismo imali potrebe brinuti jer je baka zadnju menstruaciju imala prije 10 godina tako mi je rekla. Jebavao sam je u picku zeljela je da joj guram kurac u supak ali meni se to ne svidja i ne volim analni seks rekao sam bako nisam ti ja crveni kriz da ispunjavam sve zelje i nastavio je jebavati. Uzdahivala je jako i izgovarala rijeci ” Jebi me, too unuku moj najjaci, jebi svoju bakicu u picku razvali je ..” i slicne rijeci…
Mnogo sam se izjebao tog vikenda , rekla mi je da je posjetim i sljedeceg vikenda da ponovimo seks partiju, jedva i ja cekam sljedeću jebačinu ali sada cu svrsiti u njenu picku ne u usta….
Vukajlija.
https://vimeo.com/272813109
celtic, koja je pesma na onom klipu gde je onaj srbenda pravoslavac dobrotvor
Ne znam sanitarni, ne sjećam se uopšte.
e,jebati ga.
nista,moracu na zeleznicku sa parolom velkom refjudziz,pa da nadjem nekog ko zna koja je.
Saleel al-Sawarim
zahvaljujem
https://youtu.be/WuOd6IlalnM
Kakva glava...
U petak 08.06. u 17h u celoj Srbiji biće zaustavljen saobraćaj na sat vremena, u znak protesta zbog cene goriva, tj. akcize. U svim gradovima biće organizovane i blokade puteva ili raskrsnica.
Бајс најбоље превозно срецтво
Oće kolaps da bude ovi likovi kamione što imaju pene al mislim da neće osmog
hahah
Malinari nesto standardno za ovo doba godine kukaju po fb bla bla jedu nesto govna milion komentara i uleti neka bratina sa spikom MA JEBALE VAS VASE MALINE PRSKATE IH DAN PRED BRANJE POTROVASTE OVAJ NAROD hahahaha pa jebem ti lebac pobenavili nepismeni ariljci i prijepoljci ovo je trol level borat
Haha