Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
малинари најалавија говна што постоје, истина је то за прскање, обично имају један ред у малињаку за сопствену конзумацију а остало продају и боли их курац као да ће то свиње да једу а не људи
Lol pa upravo si opisao 98% poljoprivrednika
Ja spadam u 2%
malinari se istripovali da su mnogo bitni, kao da oni drze ovu zemlju u zivotu,pune budzet,zaposljavaju ljude itd.seljacka posla.a za gorivo treba da se zakrci saobracaj na nedelju dana ako bi moglo.najskuplje gorivo imamo a najgori kvalitet.nekom treba jebat mater
Meni nejasno to sa malinama. Svake godine bude niska cena a i dalje sade te maline pa se bune posle. I kako se nikad ne dogovore za cenu unapred nego tek kad stigne rod haha pa valjda se dogovori cena otkupa sa otkupljacima pa se onda sadi jebemu lebac kako to ovako xd
A i ako je niska cena malina vec 10 godina i NE ISPLATI SE pa sto rade te maline onda i dalje nemoj da se zajebavamo ovde dao bih im ja kurac taman da protestvuju godinu dana
I sto se drzavi bune koji kurac to mi isto nejasno pa jel oni drzavi prodaju te maline sta
Zato sto je korov jebeni koji raste i na kurcu ako ostavis semenke, a placa se par puta vise od ostalog voca koje se gaji na nasoj teritoriji
Kako sto se bune drzavi? Pa to ti je klasicna gedza prica, drzava duradi nesto
Ali su mi stvarno mnoge stvari nejasne. Tipa da li su njihovi zahtevi da drzava naredi otkupljivacima da im plati vise lol pa jel to legalno uopste da se uradi?
Edit: sad si dodao drugi pasus jbg
Pa jeste legalno kontam jer se radi i sa drugim stvarima u poljoprivredi, ali nikoga ne boli kurac i toalno nije realno da se desi kad se nije desilo nikad :)
Pa kako legalno brate zamisli da ti otkupljujes maline i izvozis u moldaviju npr i sad placas 70 dinara kilo i radis mucic se da deci kupis stisnjenu sunku i zove te vucic i kaze e protestvuju malinari od sutra mora da placas 105 donara kilo maline hahaha
Pa imas liberalni kapitalizam i kontrolisani, u kontrolisanom drzava malo kontrolise trziste. Toliko se secam sa ekonomije od pre x godina, bolje ce ti reci neki ekonomista jbg
A da je glupo glupo je
Ali imas to sa psenicom jbg, izbili bi neredi da krezubom seljaku nije hleb 30din
Pa baš dal je x godina xqq cikni mi na post!!!
Teraj se u picku materinu
A kukanje. Najbolja pesma lol al to su seljaci, nem ti ja pojma oko toga brate
"Ako misle da su hladnjačari u kartelu, a to je stvar inspekcije koja to proverava, i ukoliko misle da mogu sami, hteli smo da im pomognemo da 'razbiju taj kartel', ali to se nije desilo. Svake godine imamo proteste", rekla je Brnabić.
Karaju ih opasno hladnjacari, bukvalno se lese od para a mislim da je mali batica uspeo cak da se ufura i u taj KARTEL
Ne moze drzava da garantuje cenu ali mora da spreci kartele a premijerka ladno kaze da je htela al je sad nesto zabole paja da juri kartele jer su ovi blokirali magistralu i sad se ona razljutila
http://www.bormagazin.com/wp-content/uploads/2011/03/dj-shone-05.jpg
Kaže malinar: "Skupili smo se ovde da pošaljemo molbu predsedniku Vučiću da dovede investitora za hladnjaču".
Toliko su nesposobni da njih 15 velikih gazdurina ne mogu da naprave jebenu hladnjaču sami za sebe pa se udružuj u zadrugu jebem te u usta komunistička već neka Vučić dovede investitora
Pa i trebaju da pocrkaju od gladi kad su sakati u glavu, džabe bog dao njive budalama jebem ih u usta nesposobna
малинари говна што мисле да су богом дани да производе нешто невероватно ко да кисеоник производе па се не може без њих мајке им га набијем
и пс малина је вишегодишња биљка јебига не сади се сваке године па да кажеш е јебига што сте садили кад је цена говно што се нисте договорили, а они пукли огромне паре и посадили то и заштитили и обрађивали кад је цена била 250 динара јбг намлатили се пара и сад само кукају а трују народ и израбљују бераче смрадови
причам за ове јаче малинаре што имају пешес хектара, ову сиротињу са дваес ари боли курац, даваће малину и за 30 динара јер то је такав ментални склоп
haha javio se debeli malinar, pogadja ovo dosta ekonomiju Kosjerića znam. Elem išao sam u berbu, ne znam šta da kažem, odnesu ljudi uveče pun kombi malina uzmu sto dvesta iljada fazon dnevno. Ali to je za celu godinu jebiga drugo ne vidim da kradu i muljaju nego žive od svog rada tako da ne znam šta to vama smeta, plus se bune danas kad vi niste ni pomišljali da izadjete na ulicu jer je Andrejka drugi čovek/Brnabićka premijer/mirdita dobar dan