nocas legli kucevno oko pola dva, gledali fudbal, pa film i nesto se vrtim u krevetu, ne mogu da spavam i ustanem pisam zapalim cigaru uzmem tablet gledam youtube. Pogledam malo Seltik Partizan bravo Partizan lavljeg srca i naletim na Portret Ilije Pevca sa Lazovicem, Bercekom i onim govnetom bugarskim Ristovskim.
Ali kako je Sinisa Kovacevic posrao krajisnike, za ono se u danasnje vreme ide na robiju.
ovako je izgledalo kad je srao posle:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/Pahoeoe_fountain_edit2.jpg
Kladim se da si ga ti prijavio
Pogresna tema prebacio sam na njemacku
A de sam ja prijavio boli me kurac dal neko vredja nekoga na internetu lol
Cim brises postove sposoban si i da prijavis
Bas si pametan
Trenutno si samo ti na forumu ali nadam se da ce doci neko interesantniji
Evo npr ja
Posisaj ga paninaro hahahha
Desi kiki :)
поштеније је копати по контејнерима него овако ко бедник продавати све и свашта не би ли се дошло до 10 динара
тесла футфетишар јебени хахах
Ovo treba budakom zatuć!
Neke zene se u zadnje vreme mnogo pocele bune kako ih muskarci ne stite, a ne shvataju da vise muskarci nisu glupi kao sto su nekad bili.Neko joj otkopcao kosulju i malo joj pipkao siske i sad ona jel mozda nesto mnogo ostecena zbog toga?Ne nije i nek bude srecna sto joj neko nije uzeo 2000 evra i da joj nevraca tad vec zasluzuje da bude branjena.A i nek se nauce da su normalna ziva bica tako da moraju nekad da prime i neku uvredu i da nisu pozlacene.
Žene - po pički dobiće
jedna mi se prijateljica žali kako joj momci više ne prilaze, ima 40+ godina
balkandowlnoad najbolji sajt za knjige..boris je vec jednom pitao,samo hipopteticki, da li bi ga podrzali kad bi se kandidovao za presdsednika.u komentarima se videlo da ljudi samo to cekaju