Prijava

Proučavajući "radne sate" Bušmana naučnici su utvrdili da njih 35% (deca i starci) uopšte ne radi.
Ostali rade u proseku 2 sata i 9 minuta dnevno. Time radno sposoban Bušmanin i Bušmanka imaju stalni posao ("ugovor na neodređeno vreme") od 10 sati i 45 minuta nedeljeno.
Nikad nisu gladi, neuhranjeni i bez krova nad glavom.
Kada ostare, o njima se brinu novi radno sposobni.
Vreme koriste za druženje i odmor. Npr. primećeno je da obavezno posle ručka dremaju oko 1h i 30min.

testovi na :
Narkotike
Polene bolesti
Tuberkulozu
Psiholog

Ovo za polene bolesti kontam da je za alergiju na polen. Jbg Ukrajina zitnica, to livade to cvece.

E ljudi poserem se ja u patriotizam da se poserem kad smo onako bezosecajni ispali na svetskom prvenstvu kad su nas napali brazilci a ti isti bezosecajnici se prave da su mnogo jaki i vazni kad nekoga zavrnu za pare a prave se fini u licu.Patriotizam se ne pokazuje time sto cemo pevati pesme cara lazara vec se patriotizam pokazuje osecajnoscu i ljubavlju prema pripadniku ili pripadnici svoje drzave.I neka nas stranci uniste kad nam je drzava prepuna razmazenih skotova kojima svaka sitnica smeta.I treba vratiti sluzenje vojske da nas tamo nauce kako da postujemo jedni druge.

Pa skočko to što si napisao isto važi za bosance sa dinarskih planina.

Skočimiš
Proučavajući "neradne sate" bosanaca naučnici su utvrdili da njih 35% (deca i starci) uopšte ne radi.
Ostali ne rade u proseku 2 sata i 9 minuta dnevno. Time radno nesposoban bosanac i Bušmanka imaju nestalni posao ("ugovor na neodređeno vreme") od 10 sati i 45 minuta nedeljeno.
Uvek su gladni, neuhranjeni i bez krova nad glavom.
Kada ostare, o njima se ne brinu novi radno nesposobni.
Vreme ne koriste za druženje i odmor. Npr. primećeno je da obavezno posle ručka dremaju oko 1h i 30min.

Tilmo, fora ti je toliko glupa da bi te i Boris Bizetić pljunuo u lice

Skočko, ne znam za koji kurac si pisao sve ovo o Ukrajini, jer nas ladno zabole kurac za njihove ratove ali moram priznati da mi je bilo interesantno čitati.

Ma pisao da se uvidi konačno da ne idu tamo Srbi da budu plaćenici već da je to regularna vojska i kako se jedino može tamo stići.

Ali pazi ovo sada, najjača stvar!

https://www.youtube.com/watch?v=rqgTUV6nUnE

Сасвим ми је идиотски да пишем име религије малим словом и имена верника јер су они народи. Што се тиче мојег дисања које је у другоме делу било мало чудно на почетку, баш тада сам ручао а немате ви моје родитеље као ја јер су ми поново направили страшан хаос да ово и не снимам а са дисањем периодично и све чешће имам проблема од краја бомбардовања 1999. године. Уплоад ми је био пукао јер ми се рачунар угасио онда када сам само хтео да видим екран како бих се укључио на фејсбук. Пажљиво погледајте ово моје предавање које сам снимио из два дела данас недеље 8. јула 2018. године. Први снимак је пукао јер се батерија гаси, видећете где је други део филма. Потом сам све спојио и заједно смањио снимак са неких 3,4 гигабајта на 2,1 гигабајта а са преко 9000 килобита у секунди на 4000 у секунди задржавши исти звук и резолуцију. Током другог дела филма чујете машине које су нам радиле у најближем комшилуку на источној десној страни наше улице а вероватно су секли дрва за зиму те ја са тиме немам везе баш као и са аутоматским зумом којег је камера сама радила одакле некада видите слику мутном. Љубитељи доктора Мирољуба Петровића не вређајте мене јер ћу вас блокирати а ако вас буде превише, на мојим филмовима неће бити могућности објављивања било чијих коментара. Још нешто ја не лажем јер ми се од тога гади а суштински, то ми је и ретардирано понашање, е али Мирољуб лупета о ономе о чему нема појима скоро уопште. Када било где он понови да је

,,Православни Хришћанин" знајте шта ради, дакле ЛАЖЕ КАО БЕСАН ПАС да вас уједе и духовно погибељно ђаволски зарази ! Мирољуб Петровић чак почиње и да лупета негирајући јавно сам себе што је типично или за патолошке лажове или за подељене личности јер за такозване ванземаљце већ деценијама говори како су они демони што јесте истина али и то уопште не разуме лупетајући : ,,Па што их ја не видим ? Јер живим морално по Божијем закону;" иако су те објекте снимале све могуће машина и прогањале скоро све армије Света а намерно пишем са великим словом С. Е сада Мирољуб Петровић говори како ће када Бог дође на Страшном суду, спашени људи путовати на друге планете у друге звездане системе јер тамо живе неки други попут нас. Е ти неки су као наша браћа иако је рекао да ти неки и не постоје а да се то демони лажно представљају ! Следи да Мирољуб Петровић говори како су демони ,,наша браћа и да су слични нама". Људи то су такве будалаштине да је то ужас а он самога себе не слуша шта прича.

Piddduu mi smo jos gore ratove pretrpeli pa jel su se oni pitali za nas?Skocko ja te nerazumem kakve ti ovde sad crne vanzemaljce pominjes?

Skočko se predoziro rum kasatom.

https://www.youtube.com/watch?v=SyQLJClimuA

1:15 kako mu baca majicu pa ovaj teša je bog divljački

хахахахаххахахаахахахахахаххахаах

toliko sam u kurcu da me ni alkohol ne radi

Eo ti provjereno radi

https://www.youtube.com/watch?v=fC9abDTHUKg

Samo se prepusti i aupičkumaterinu