Podijeli sa Vukajlijašima

1. Karta za finale sp>karta za finale vimbldona>karta za ceo f4 evrolige>karta za finale lav kupa srbije>karta za derbi fk kovacevac-fk mladost jagnjilo>karta za finale sp u odbojci>karta za finale sp u vaterpolu

2. ma da nema djokovica 95% ljudi u srb bi znalo o tenisu koliko i o bejzbolu.pare se vrte i u golfu, to su sportovi burzuja.tu ne mogu da se povrede a kad neko ima ogromne pare onda mu je jedina briga zdravlje i bezbednost tj da zivi sto duze.karta za SP je skuplja ali SP je jednom u 4 god

3. Da li je ovaj debil labokv u zivotu izgovorio ili napisao nesto sto nije opste mesto. Predebilcina

4. U nedelju sam pojeo porciju magičnih pečurki. Promenile su mi život.

5. ми смо мрвили печурке у буксну није ме дирнуло

6. Nisu bile sveze

7. Neverovatan preokret sam doživeo, shvatio sam da je planeta živa i da je sve oko mene deo mene

8. Mislio sam da ću izgubiti razum, al fora je što si tokom tripa totalno normalan i razmišljaš ko i uvek, samo osećaš i vidiš stvari koje nikada nisi primećivao, a bile su nekako očigledne... Da metaforički pojasnim: osećam se kao da sam ceo život blejao u mraku, a onda je pečurka upalila svetlo i sve mi je postalo jasno

9. Prljave narkomancine

10. ми смо мрвили печурке у буксну није ме дирнуло

pre 22 sata

Hahahahahaha sad pročitah ovo pa druže jesi debil

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.