Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da, da, jasno, nego su počele po glavi da mi se vrzmaju neke apokaliptične scene, kao posledica naglog slabljenja gravitacije. Jel ima neki film na tu foru?

2. Cigani lete u nebo i Bokseri idu u raj lolo

3. Natnat

Da, da, jasno, nego su počele po glavi da mi se vrzmaju neke apokaliptične scene, kao posledica naglog slabljenja gravitacije. Jel ima neki film na tu foru?

ima nesto promene se polovi zemlje, pomere, sta li, i onda se promene magnetna polja, i onda oluje pocnu, i onda dodje neko ledeno doba recimo, potop itd

4. Džabe ti onda da imaš zalihe konzervirane hrane, sve bi ti odlepršalo :))

5. Pa narandžasto i crveno ne znači da će ti gravitacija polomiti kičmu niti plavo znači da ćeš odletiti, to je samo prikazano zbog razlike, a vjerujem da je naučnicima iz nekog razloga bitno i tih 0.5% devijacije.

6. Zato ja imam 120 kila...zbog gravitacije koja slabi. Mora da se misli na vreme, jbg...

7. Tako da je ova slika ili umetničko preterivanje ili prikazuje nešto drugo

Preterivanje, ne može samo u okeanu da nestane vode, već svuda, a onda nije izobličena već rasprsnuta na deliće.

8. biće ledeno doba za par stotina godina, kad se sve otopi na polovima kreće hlađenje planete, a vjerovatno će biti i obrtanje magnetnih polova, tako da čukun čukun unuci čuvajte se.

9. Da li je moguće da je tantuz četiri puta šutirao na sopstveni koš...

10. Ера к'о мало дете, само чека да га овеј удари, а Милић:
    ТИ РИ РИ ТИ ТИРИ РИРИ РИРА ЕС ТИРИ РИТИ ТИРИ РИРИ РИАААА
    http://www.youtube.com/watch?v=MlNw6eTqfaY

11. Gde beše ta škola? Ja sam išao u Momu, nikako se ne sećam...jel' ona u bulevaru preko Lepenice, iza mog solitera(Zastavin)?

12. Јесте баш та, преко Лепенице. 'Ладно смо ишли у исту школу. :Д
    Јеботе, не капирам ово уопште. Како? Зашто? Данас сам на улици видео клинца, дај боже да има 12 година, пљуга у руци, само пурња мали.

13. pogrešan link sam kopirao, mada i taj objašnjava

ovo sam hteo

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3FpjcOWwiI4
    oću i ja da bacam mađije:/

14. Kurd, ovo možeš komotno u ovu temu...
    P.S. Unapred se izvinjavam ako je to neki tvoj... :)
    Ne, prvo što sam protiv tetovaža, a urađena je njesra...ali dobro...svako misli svojom glavom.
    Ahahaha, sad se setih, neki moj ortak iz škole, istetovirao "formula je volja" na ruci... Kuda ide ovaj svet... XD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.