Podijeli sa Vukajlijašima

1. Srećno i tebi bilo Manijače

2. stratimir
    Rešio da postane ćale, najmanje 10 pištolja i automatskih pušaka pod šatrom biće

Ovo je tačno, mi smo četničko selo

3. Ima nazad, konopche o luster i polako

Salu na stranu, chestitke, i da manje drkate kurac ovde, sramota ozenjeni ljudi, evo vidi bombija

4. Uvek ćemo dolaziti ovde
    Bolje da drkam Remea nego da se svadjam sa zenom

5. Jel mozemo nekog skrndelja i BobRocku da nadjemo, da ozenimo i njega. Sto smo svi bambusali itd, i nju da udomimo i njega da napravimo polucovekom. Ziva je dusa, oce i on svoje. Musko je.

6. Štancaj decu i ne žali Bohore, iza nas ionako ništa drugo ne ostaje

7. Popiću jedan vinjak u kafani u tvoje ime iako ne pijem

8. Maksimum tvoje škodljivosti je impotentna mržnja prema nekome/nečemu

9. Ljubomoran si na Bohora jer eto, momak je izgradio poslovnu imperiju, evo sad će izgraditi i svoju porodicu, doći će mu 200 drugara na svadbu pod šatrom, razbušiće ceradu rafalima, pokrenuće u sebi večitu euforiju, povešće se kolo oko celog Kosmaja, a ti... Ti si ništa

10. Bohore, druže, sve najbolje u bračnom životu!

11. Ahaha ali boh brat OBELEZAVA prosidbu sa 120 ljudi

Meni svadba tolka bila

12. El će bude pogača i sve te ostale peripetije po tradiciji?

Ja joj nakačio prsten, rekoh sad sam te tagovao i to je to lol. Prošle nedelji moji bili kod njenih na upoznavanje i ručak, sledeće nedelje će njeni kod mojih, taman da im kažemo da planiramo neki restorančić u sopstvenoj organizaciji za fazon tako nekih 100-120 ljudi tamo na kraju proleća kad prođe veliki post i Uskrs, tj ako korona dozvoli

13. sto da ne, uzme pare, a gosti poboljevaju od korone, taman ne mora da im vraca posle

cestitke, bohore

14. sad sam te tagovao lol

15. Cestitke i od mene, nek je sa srecom!

16. Bohore, čestitke!!!!

17. идемо ćetnićke orgije бре хахахахахахаха

https://www.facebook.com/PlemeKuci/videos/1717768438372499/

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.