Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Srećno i tebi bilo Manijače
Rešio da postane ćale, najmanje 10 pištolja i automatskih pušaka pod šatrom biće
Ovo je tačno, mi smo četničko selo
Ima nazad, konopche o luster i polako
Salu na stranu, chestitke, i da manje drkate kurac ovde, sramota ozenjeni ljudi, evo vidi bombija
Uvek ćemo dolaziti ovde
Bolje da drkam Remea nego da se svadjam sa zenom
Jel mozemo nekog skrndelja i BobRocku da nadjemo, da ozenimo i njega. Sto smo svi bambusali itd, i nju da udomimo i njega da napravimo polucovekom. Ziva je dusa, oce i on svoje. Musko je.
Štancaj decu i ne žali Bohore, iza nas ionako ništa drugo ne ostaje
Popiću jedan vinjak u kafani u tvoje ime iako ne pijem
Maksimum tvoje škodljivosti je impotentna mržnja prema nekome/nečemu
Ljubomoran si na Bohora jer eto, momak je izgradio poslovnu imperiju, evo sad će izgraditi i svoju porodicu, doći će mu 200 drugara na svadbu pod šatrom, razbušiće ceradu rafalima, pokrenuće u sebi večitu euforiju, povešće se kolo oko celog Kosmaja, a ti... Ti si ništa
Bohore, druže, sve najbolje u bračnom životu!
Hvala lepi moj
Ahaha ali boh brat OBELEZAVA prosidbu sa 120 ljudi
Meni svadba tolka bila
El će bude pogača i sve te ostale peripetije po tradiciji?
Ja joj nakačio prsten, rekoh sad sam te tagovao i to je to lol. Prošle nedelji moji bili kod njenih na upoznavanje i ručak, sledeće nedelje će njeni kod mojih, taman da im kažemo da planiramo neki restorančić u sopstvenoj organizaciji za fazon tako nekih 100-120 ljudi tamo na kraju proleća kad prođe veliki post i Uskrs, tj ako korona dozvoli
sto da ne, uzme pare, a gosti poboljevaju od korone, taman ne mora da im vraca posle
cestitke, bohore
sad sam te tagovao lol
Cestitke i od mene, nek je sa srecom!
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/302385/zoran-babic-kiseli-kupus.html
legende
sa srećom boh
Bohore, čestitke!!!!
идемо ćetnićke orgije бре хахахахахахаха
https://www.facebook.com/PlemeKuci/videos/1717768438372499/