Prijava

Postoji pleme u Africi gde čoveka, koji je učinio nešto pogrešno, ostali članovi plemena odvedu u centar sela, okruže ga i dva dana podsećaju na sve dobro što je ikada uradio. Pleme veruje da svaki čovek greši i da je svako učinjeno zlo zapravo poziv u pomoć. Na ovaj način, pleme nastoji da ga ponovo ujedini sa dobrim koje nosi u sebi.

postoji kurčina dizvineš... odsekli bi mu glavudžu i pojeli, a kurac žvakali zbog potencije.

Rasnog odvedu i osim govneta na posteru nemaju sta da kažu

Bombi mrs na prvu liniju

oću boli me kurac, jedem slatkoga od divlje jagode i češem muda

Uh uh
Moze od divlje jagode krivo je more

Cuz you never know when

Posle onoliko pametovanja, čovek bi pomislio da je Miroljub Petrović domaćin čovek. A deset kuća započeo, malter nema ni na jednoj.

https://www.facebook.com/1231013460279971/posts/3324996997548263/

On ima mač, i to je činjenica koja se ne sme olako prihvatati.

Melkijades
Postoji pleme u Africi gde čoveka, koji je učinio nešto pogrešno, ostali članovi plemena odvedu u centar sela, okruže ga i dva dana podsećaju na sve dobro što je ikada uradio. Pleme veruje da svaki čovek greši i da je svako učinjeno zlo zapravo poziv u pomoć. Na ovaj način, pleme nastoji da ga ponovo ujedini sa dobrim koje nosi u sebi.

Kakvo romantizovanje raspalih necivilizovanih crncuga, gde si to procitao na bazfidu ili pricali na blm protestima, sta je sledece nisu tribalni crnci ljudozderi nego su oni iz senke iza celokupnog tehnoloskog napretka u posl 300 godina, ali posto su dobre mice beli covek im oteo patente. Jedan crnjo se bunio ali su se skupili onda svi iz sela i 2 dana ga podsecali kako je hranio bracu bananama kad su bili mali

Ovo mi liči na vice jebeni

9 gag pre x godina.

aj sto nema malter,nego sto nije ni makar stazu do kuce odradio.padne kisa,mora u kaljacama do kapije

Da ima makar osrednje obrazovanje, kao što nema, brat Gambi bi znao da čak i danas, širom Afrike i Južne Amerike, postoje na hiljade plemena koja su sačuvala tradicionalne načine života i shvatanja i ne mešaju se sa drugim kulturama, niti im pridaju značaj. S druge strane, da su duhovni kapaciteti brata Gambija nešto širi, kao što opet nisu, ne bi mu bilo teško da napravi paralelu izmedju modernog, civilizovanog čoveku koji svaku grešku drugih (naročito neomiljenih ljudi) posmatra sa gnušanjem i osudom, i divljeg, primitivnog plemena koje je, bar što se tiče psihologije (kao nauke kojoj verujemo), zapravo za čitav vek ispred ovih prvih. Poenta je u tome da ubice, narkomane i lopove treba prihvatati i pomagati im kako bi se popravili i postali integrisani i korisni članovi društva, što radi recimo nazadna Norveška. Brat Gambi je s druge strane klasičan produkt Zapada koji, kada vidi odrpanu ženu kako se izvrnula na ulici od gladi, mirno prodje uz konstataciju da smo svi birali svoj put i život i da ni njemu nije bilo lako, al se eto trudio i borio.

Slazem se s ovim. +

Druye kad muskarcic u tim plemenima oce da jebe, kad pocnu da mu rastu brcici, on mora iz zatrke da preskoci cetiri krave i ako uspe neka baba mu da picke da ga nauci, dok fercera babu oni igraju okolo i lupaju talambase, o kakvoj jebenoj resocijalizaciji govoris?

Ne nego si pročitao neku debilnost koja pokusava kroz te price da iskritikuje sto po americi hapse crncuge sto kradu i ubijaju umesto da ih pomaze po glavi i podsecaju ih CELA DVA DANA kako su jednom dali krek liku u krizi u pola cene i onda ih puste da nastave po starom

Sig (sig) primitivne crnacke ljudozdercine tako postupaju, prica legit 10/10

Ko je neobrazovan jasam

Pricamo o zivotinjama koje probadaju bradu daskama za punoletsvo jebem ti zivot

Ne znam šta su daske za punoletstvo, ali svejedno - to rade i klinci u Njujorku, Holandiji, kod nas...Stavljaju ono veliko odvratno prstenje u ušne rese ili nos, tetoviraju beonjače, nanose kontrolisane opekotine (tatu polako postaje demode) kako bi bili kul, Stavljaju silikon u usta i sise, izbeljuju kolutić i hiljadu drugih gadosti. U suštini, jedina razlika izmedju tebe i njega je što ti umeš da koristiš komp a on da kopljem ulovi impalu.

Tako je, svi smo isti svi smo ljudi zasto se svadjamo braco :(

Koje pleme, iz kog dela afrike i izvor?

A to sto pominjes DOBROVOLJNE telesne modifikacije u stilske/modne svrhe veze nema sa plemenski nametnutim mutilacijama, jebem te oBrAzOvAnOg