Prijava

kakav kancer od sajta bukvalno mi zabagovao čitav telefon

inače kad se malo oslobodimo zapadnjačkog uticaja i propagande možda ćemo da shvatimo da:
1. imigrant iz irske koji je došao u ameriku da otvori pab nije isto što i
2. terorista iz avganistana koji je došao u srbiju i tripuje da širi islam

fora sa tim muslimanskim migrantima je sto to 100% finansira saudi arabija i "prijatelji" odozdo. sto ih nema iz irana npr? ili kurda?

ti momci pogledaju levo, desno, zive u jebenoj pustinji, nema nista da jedu, nema nista da jebu, rasirila se prica da to ima po evropi i onda lako dodju do nekog imama koji krene sa "alal alal imalaaal habib habib nemacka, francuska, skandinavija idi sine al ne zaboravi svoje korene rahat lokum ala"

onda verovatno daju kintu svercerima koji onda daju kintu turcima koji otvore granice i prave se blesavi jer su i sami u celoj prici i tako dodju do grcke pa krenu na gore kod nas.

tu se vec verovatno razocaraju, postane ladno, nesto ta evropa i ne izgleda ko sto su pricali dole po pustinji, al samo da se dokopaju zapadne evrope i sve ce da bude bolje.

na kraju zavrse po boljim zemljama, samo da vide da su u jos goroj buli, jer nit mogu da se integrisu, i da oce, nit imaju sta da ponude sa 20-30 god, zaglavili sa jos 500 njih takvih u nekom kampu, uhvati jos gora nejebica, a imam obecavao device i pare i zivot po kuranu.

od njih, 50 njih kaze zajebi sve ovo, i kuran i picke materine, moram da naucim nemacki i da napravim neki kakav takav zivot ovde, pa se i integrisu. odnosno ne integrisu se, nego postanu gklasicni gastarbajteri, kukaju kako je sve sranje, i odricace se dece kad im kazu da je alah nekul.

50 njih toliko zagori da vrlo brzo naprave neko sranje, i ti ce kad tad nazad. oni zavrsavaju po vestima, kao ove "vodje" npr ispred opstine, oni sto nasrcu na nemice i tako.

ovih 400 su problem. nemam pojma sta ce se desavati sa njima, al takav zivot nije zivot. to je verovatno i cilj ovim saudijcima da takve nagomilaju.

Ovakve treba hapsiti, to kazem ja koji je po pitanju migranata liberalniji od 99% Srba.

vezane su ruke ovima u zapadnoj evropi jer oni imaju sudske sisteme i zakone sto funkcionisu.

mnogo bi rado oni doneli zakon za azilante i migrante, napravis sranje - mrs napolje. i liberali bi.
al ne mozes to da ogranicis za naciju. ako doneses takav zakon napravices sranje i onima sto ne bi hteo.

svesni su i saudijci i turci svega toga i igraju na tu kartu: ocete civilizovane zemlje? aj da vidimo kako cete sa ovim da se nosite majke vam ga civilizovane.

imas dva izbora: da nastavis da se ponasas civilizovano i da gledas kako te prcaju i da se nadas da si dovoljno jak da ostanes civilizovan dok te prcaju i da civilizujes i njih, ili da pocnes da se ponasas kao oni i svima zaseres sve.
bolje prvo. na zalost. emotivno je uzasan osecas, al na duze verovatno mozes da isteras.

u najgorem slucaju, ako ne mozes, uvek mozes da postanes stoka.

Ja samo znam da ribu preko koje šparta kako ko pozeli, zovu kurva. A preko srbije spartaju svi redom.

ama ne mora mrš napolje. nego zatvoriš granice fino. sprek > lek

eh živote što nisam mađar ili poljak...

najgore je što ovde ne šalju čak ni u tvorza nego ih vrate u kamp lol.

eh živote što nisam mađar ili poljak...

daj brt ne zezaj

Da vi znate kojem broju ljudi iz Vojvodine je Orban promenio živote nabolje davanjem državljanstva.

Jedan mitraljez i par redenika bojeve municije sve rešava.
#samokažem

Lepo ne dozvolis majmunima da predju granicu bez vize i resis problem. Jer onog momenta kada predje granicu u prvu sigurnu zemlju on je izbeglica i mora ta zemlja da ga primi. Ali odatle ne moze dalje bez vize. Kao sto ni nasi iz Bosne i Krajine nisu mogli. Nego govnari mislili da ce dobiti jeftinu radnu snagu, pa su pustili sve pod odredjenom liberalnom retorikom, pa su sad skontali da su se zajebali, jer su ovi beskorisna bagra.

celt
vezane su ruke ovima u zapadnoj evropi jer oni imaju sudske sisteme i zakone sto funkcionisu.

mnogo bi rado oni doneli zakon za azilante i migrante, napravis sranje - mrs napolje. i liberali bi.
al ne mozes to da ogranicis za naciju. ako doneses takav zakon napravices sranje i onima sto ne bi hteo.

Па не ограничиш за нацију, већ не примиш пар милиона људи без неке провере, визе, нечега јебем ли га, већина је нормална свакако, али кад примиш толики број миграната без неког филтера примићеш и пун курац стоке која ће да прави срања....

hahah
dodik orgija sa kurva u bolnici, smjestili ga ko u hotelu.

Дојава из дубоке мреже