Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
"...У Црну Гору такве људе шаљу на робију."
E nisam znao da je već postavljano, a mrzelo me da gledam nazad. Sve u svemu ja bi nab'o devojčicu direkt nogom u glavu kada bi mi tako nešto namestili. Čudi me da svi grebu, a niko d aje mlatne :)
Ne kenjaj Kure ti bi se najviše usrao lololo
Доста сам размишљао о сусретима са духовима пре, и дефинитивно мислим да би у овом случају после иницијалног шока пробао да пипнем девојчицу. И да, ово уопште не звучи како треба. ололо
Koliko sam plašljiva, što se toga tiče, tužila bih ih i dobila bih milionsku odštetu. :)
I ja gadno reagujem na šok...
Verovatno bi i od mene popila tehnički nokaut :)
A kad unose sanduk u lift, ja bih samo izašla iz lifta. :)
Grozno. Ovo bih i mogla da pogledam ali ono sa devojčicom je jezivije i ne smem da pogledam. :)
Ja sam se usrao samo kad sam gledao, ne znam šta bih uradio da mi nameste, verovatno bih je šutnuo u glavu.
http://www.youtube.com/watch?v=O_tg9HQb3cQ
IDEMO BRE!
To bre Manijače, gde se seti ovoga ja potpuno zaboravio na ovu pesmu.
Carska stvar.
Apsolutno.
Kakav krmećak majko mila...
Ovu emisije ''Tačno u podne'' treba da preimenuju u ''Nekad popodne''.
Zelim samo da se zatefteri da sam ja prvi okacio onu prvu brazilsku skrivenu kameru!
На интернет?
Na kompjutor.
Ovde breJ
jebem im mater retardiranu
fala bogu da je namješteno, ko normalan ih ne bi tužio i grdne pare zgrnuo?
a i da su stvarne, sigurno bi se naš'o neko, poput mene, ko bi iskop'o oči onoj djevojčici
vjerovatno su imali to u vidu
Ја бих се усро, искрено.
a ne bi, brate
mislim, ja bih se prepala k'o konj, al pod uslovom da je neko veći od mene,tipa odrastao čovjek i te fore
šta ti može djevojčica?
(ne gledam horor filmove :D)