Podijeli sa Vukajlijašima

1. Испрва бих се усро, онда бих реко "Бежи бре, дете, уплаши ме!"

2. И опсово бих јој матер брезобразну.

3. prvo bi pomislio
    "hm, vud beng" :D

4. ja takve devojčice stalno viđam... malo, malo pa iskrsnu pored mene... "Tajo ovo, tajo ono"...

5. Ма дај, Мајо, нисам ја тамо неки Седплас.

6. Да кажем једно веома важно откриће до којег сам дошао, онај стенпр из господара прстенова је уствари Сауронов хоркрукс, занимљиво.

7. i to što ka'eš
    brus,možda korijen straha i jes' to što današnji mladi ljudi slabo žele djecu?

8. Gled'o sam ovo nedavno, dobar im je fazon ovaj sa publikom.

9. aha, baš moćno izgleda :)
    ovo obavezno u HD-u gledati :)

10. http://www.youtube.com/watch?v=B7IKE1pPGKI
    Oplako, znači oplako sam ahahahah! Dobro su ovo ubacili. Vrh ideja! Al' Titanik hahahah :D
    Inače ovo su plakali prošle godine kad su saznali da im je umro mili dragi Kim Džong :)

11. Hahahah jebote patak kolko ovo noije normalno Makarone.

12. Јадан онај народ у Кореји. Јебу их комуњаре, не штеде.

13. odavno sam primetio da su neke defke na naslovnoj jedva u plusu 250 glasova a vrede recimo za prosek glasova kao prošle godine, onaj standardni 600-700. mnogo slabo se ocenjuje, mnooogo. tuga.
    retko koja defka u poslednje vreme premaši tu cifru, pa čak i one kratke igre rečima il takvi tripovi što je dovoljno oko 5 sekundi da se pročitaju i provale. tuga.

14. Ми ту не можемо ништа. Једино да идемо од куће до куће и пушком терамо људе да кликћу на плусеве.

15. mora se menja nešto, a gazdu boli stojko.
    ko privatnika.

16. Па не може ни он да натера људе да оцењују дефиниције, а камо ли да их читају.

17. ma može bre, uveren sam da može, samo mora pametno da se odigra.

18. Да парама од реклама ангажује армију људи која ће да иде по кућама и држи цев аутомата људима на слепоочници док кликћу на плусеве и минусе?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.