Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Kad smo kod tankih vratova, upoznaj se tamo sa prilikama, da ne izgovoriš, vidiš ili uradiš nešto neprikladno. Od žena beži i kad ti ih nude.

  2. jbt shvatio sam da će jednog dana zapata neironično promeniti nick na "Predrag Ejdus" i staviti sliku dotičnog na avatar.

  3. Kad smo kod tankih vratova, upoznaj se tamo sa prilikama, da ne izgovoriš, vidiš ili uradiš nešto neprikladno. Od žena beži i kad ti ih nude.

    Ti ćeš da mi kažeš jebem te u dupe platičevsko.

    Generalno kiselina izbija iz ostataka ovog sajta, uopšte niste za razgovor. Najkiseliji je Mali Mujo, poznatiji pod niknejmlm čika bulja. Ali njega i razumem, svi se sećaju kamiona sperme kpju je morao da zguta. Dalje ima ti nekih mediokriteta, kako beše ovaj kamenofil. Pored toga što je kiseo ko turšija i pička je jer ne sme da dođe sa pravog naloga. Tilmo standardna kisenjara, ali to je već razumljivo ako razumemo okolnosti.
    Ono šta me iznenađuje jeste mlađano bugarče celt, prekiseo je obzirom na životne okolnosti i odsustco realnog razloga za fermentaciju.

  4. more turci, ne gaz'te oranja!

  5. a sto sam kiseo, sto se zajebavamo na slici koju si ovde podelio gde u stilu rezervoar doga ides sa random turcima? jbt.

    ne znam sta ti u glavi, verovatno mislis da smo ljubomorni na tvoju multikulti avioni-kamioni karijeru, danas bordo u bozoleu sutra shisha u betmenu?

    jel to? ili nesto drugo? posto ne kapiram.

  6. naso na vukajliji da kaci slike da bi dobio "bravo bratino kul si" komentare, a ne podjebavanje.

  7. mislio sam ono sto sam rekao, da kiselis... to je sve. cuj, ja osetljiv na podjebavanje hahah, ne zna se da li sam vise bio jeben ili sam ja jebao.

  8. A brt nije kiselo, ne znamo u sta gledamo, ti si malo doprineo kontekstom, al da ne znam u sta gledam, meni je ono kao ciganska svadba. Ne oblace se ko da imaju puno para, ocu reci

  9. Kako nije kiselo jebeno, da vam nije mene da vas iscimam kenjali bi o vakcinama jebenim

  10. dodjem, bacim bombu i dam vam temu za naredna 2-3 dana... ali ne moze da se dise od isparenja jebeno.

  11. Poslati sliku Kusturici, napraviće dva filma garant od nje.

  12. Ahahahhah proglasi mene za Bolju, celta za Bugara, a mislio sam da ne moze vise sizofreno od onih idiotarija o partizanu

    Sigurno propalo par stotina tona maslaca u skladistu pa je malo nervozan

  13. koga boli kurac uopste ko si

    otvarajte prozore, HNO₃

  14. Pripazi se Mustafa, može ti Bombi na jedan poziv poslati tri oficira BeHa armije na vrata.

  15. meni je ono kao ciganska svadba

    Oplako sam.

    I obuci neku košulju kad ideš tamo medju svet, znam da te puca lokal patriotizam pa nosiš pwl majice gde stigneš, ali poštuj ipak neke osnovne protokole.

    Ne kažem ovo za žene za džabe, beži od žena tamo.

  16. E da ličiš na malo garaviju verziju Zelenskog, ono baš.

  17. Pa dobro evo ja se nisam banjao jedno tri, tri ipo nedelje, idem da se tušnem da ne zakiseljavam ovaj internet domain.

  18. traži od bergasa da ti skine kiselinu sa polnih organa, meni je uvek ta operacija uspešna kada operiše doktor bergas.

  19. jbt, meni ta slika deluje kao vapaj za pomoć našoj ambasadi, ko da su te oteli u pm. još taj natpis, hasan seckati

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.