Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dobra pička ova rukometašica, taman moj broj...

2. Могу ја да јебем мајке на форуму некажњено?

Oću i ja majku vam jebem.

Evo teme, samo modovi da otključaju. Tema jebe.

http://vukajlija.com/forum/teme/35588-mamu-vam-jebem-seljacku-ja?strana=1

3. Не, оћемо да јебемо некоме женског родитеља са разлогом.

4. E, onda nek odbanuju vlasuljara i eto razloga.

5. Agilni
    Da li si siguran da ti se sviđa?

Apsolutno!

Skočimiš

Dobra pička ova rukometašica, taman moj broj...

Apsolutno!

6. Proviron moja devojka je trenirala sa Andreom u ORK Beogradu, koliko znam i družile su se dok Andrea nije otišla u inostranstvo da igra. Čuo da je skroz ok devojka, ništa oni napucani fazoni i slično. Eto ako ti nešto znači :)

7. @gonzo

Do jaja! Reci devojci da pita Andreu imam li šanse kod nje. 187cm, 95kg (uskoro ću uveliko prebaciti 100), dosta sam snažan u teretani (napravio sam pauzu, ali ću vratiti snagu ove zime) volim da čitam, iako robusne građe veoma sam šarmantan i romantičan, veoma visokih humanih i etičkih kvaliteta. Kapiram da ću uskoro biti visoko obrazovan, pa i nisam toliki ljagoš! Hvala unapred!

8. Do jaja! Reci devojci da pita Andreu imam li šanse kod nje. 187cm, 95kg (uskoro ću uveliko prebaciti 100), dosta sam snazan u teretani (napravio sam pauzu, ali ću vratiti snagu ove zime) volim da čitam, iako robusne građe veoma sam šarmantan i romantičan, veoma visokih humanih i etičkih kvaliteta. Kapiram da ću uskoro biti visoko obrazovan, pa i nisam toliki ljagoš! Hvala unapred!

Hahahaha majstore, ajd' probaću nešto duradim.

9. Inače, ja prema rukometašicama gajim veliku blagonaklonost. Da nije rukometašica, ne bih pičku video do male mature. Kad sam bio peti razred, rukometašice "Knjaz Miloša" imale treninge u istoj hali gde sam ja imao fizičko i posle treninga se tuširale, a vrata svlačionice bila sjebana i zamisli kakav je to poklon bio deci u ranom pubertetu. Čak sam jedno vreme i trenirao rukomet, ali nisam imao talenta, te sam samo nastavio da gledam.

10. Eto vidiš ja sam u vezi sa bivšom rukometašicom, tačnije rukometnim golmanom. Jedna od boljih stvari kod zabavljanja sa rukometašicom (pored mnogih drugih) je što su veoma fleksibilne :)

11. Mislim da sam pre sat vremena videla Oxa sa ženom...što je čudno, jelte, s obzirom da ne živi ovde...a i ne znam mu ženu...ali imali su neko bebče. Ma, kao da je bitno.

12. Do jaja! Reci devojci da pita Andreu imam li šanse kod nje. 187cm, 95kg (uskoro ću uveliko prebaciti 100), dosta sam snažan u teretani (napravio sam pauzu, ali ću vratiti snagu ove zime) volim da čitam, iako robusne građe veoma sam šarmantan i romantičan, veoma visokih humanih i etičkih kvaliteta. Kapiram da ću uskoro biti visoko obrazovan, pa i nisam toliki ljagoš! Hvala unapred!

Hahahahahaha, samo nisi napisao kakav si u krevetu.

13. Valdemare hteo je čovek da sve zvuči skromno, bez mnogo hvaljenja :)

14. Hahahahahaha, samo nisi napisao kakav si u krevetu.

Glupo da napišem da sam žestok jebač, jer, jelte, pravom majstoru reklama ne treba. Npr. ne treba BMW-u reklama, kad svi znaju o čemu je reč, ako se razumemo! :)

15. Valdemare hteo je čovek da sve zvuči skromno, bez mnogo hvaljenja :)

Pa kad se preporučuješ, moraš da se hvališ. Ne možeš ono: E, ajd da se upoznamo i družimo, nisam nešto naročito.

16. Valdemar
    Pa kad se preporučuješ, moraš da se hvališ. Ne možeš ono: E, ajd da se upoznamo i družimo, nisam nešto naročito.

Da, da! Prilazim joj ovim rečima:

Čuj, mala, nisam Bred Pit,
    al' ću te dobro opalit!

17. Pa kad se preporučuješ, moraš da se hvališ. Ne možeš ono: E, ajd da se upoznamo i družimo, nisam nešto naročito.

Imaš pravo, ali treba imati meru. Krevetsko umeće bi bilo možda previše :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.