Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da, naravno da znam, to je ona glumica crnka, glumila i u Selo gori i sličnim remek-delima. Imaš je i na Pinku u onoj kulinarskoj emisiji u 8. Evo gledao ja danas paparaco'poteru i jebe je Mandić. Ona bila sirotinja išla stalno busom, al sad joj Vlada dao ključeve svojih kola i stana.

2. брате то није та пичка, оно је нека старија женка.

јооооо јесте ладно... пиздетина је, и шумадинка оно готивна је.
    http://www.youtube.com/watch?v=85qLCOtnlhg

3. To je ta, jao naporan si i nedokazan kao na temi o fudbalu, ne znam što se cimam da ti odgovaram uopšte :P ;)

4. да ево едитово сам сацам извалио, добро су је урадили да буде фина кева. тотално да је имаш кући.

5. http://www.youtube.com/watch?v=tRryiXIlsSg
    vrrrrloo zanimljiva proslava.
    jel ovo trip da se prestrašuju i cimaju ljudi na ulici? baš trip čoveče.

6. Оћете независно Косово???Евоо стижемоо да вам га дамооо врлоо ускоро јебаћемо вам мамицу шиптарску!!!!! Objavi malopre na fejsu lik '95. Šta reći ?

7. а оно на фудбалу појма ниси имо.

8. Nemoj me i ovde vući za jezik, jebaće nam Kaizen majku.
    Nego, mene nervira glas te glumice, taj nadrkani naglasak, ne znam odakle je ona.

9. у ствари није шумадинка него из пожеге, ал то је најготивнији од небеоградских нагласака.

10. Pa i nije neka jbg....

11. а шта знам не мора да буде супермодел да ми се свиди, а генерално и добра је пичка скроз.

12. Brate, meni je Šapić bolja riba od ove.

13. jesi li ovo sam smislio ili ti je neko pomogao?

Јес' то сам укр'о мој прејаки фазон или ти је неко помог'о?

14. malo je robusna, to ovi BDSM i šimejl fanovi mogu da jure, moje dupe nežno, netaknuto, ne bi mu prijala takva avantura...

15. Могу ја да јебем мајке на форуму некажњено?

16. Oću i ja majku vam jebem.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.