Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
a tamo ipak najveća kinta bila, jebiga.
A jebi ga. Al zato imam telfon Milke Canić.
Eeeeeeeeeeeee
A moram da stavim, šta da radim kad sam sujetan... Otkinuo sam lika, snimak je sa teme Moram da se pohvalim, al ajd...
http://www.youtube.com/watch?v=hVrOb1f67S8&feature=plcp
Baš sam sujeta od čoveka...
Milka Canić i Marija Veljković su super, oduševio sam se, a ona Danijela je baš guska.
Otkinuti je blaga reč u ovom slučaju.
Ispraćaj :D
Isti si Duško Vujošević kad cvike mrdaš :D
ona Danijela valjda piše neke detektivske priče.
Danijela je bila... hm... devojka Marka Miloševića, tako je stigla na RTS. To mi pričao režiser Slagalice, tu sam se nešto kao s njim ispričao. Neverovatno kako je tamo svi mrze, našao on meni da priča šta je ona i ko je ona. Na snimanju Milka nije očima mogla da je gleda.
Samo sam stidljivo htio da ti pokažem šta umijem ali vidim da moj maksimum nije dovoljan ni za tvoj minimum. možda je i bolje tako, nijesam ja pravi čovjek za posao.
Svaka čast. Zaista dugo nisam video ovoliku razliku.
Де ба немој зајебават', но попиј пиво :) Одо' и ја.
Па Владимире, мис'им из авиона се видјело да је ''испраћај''. Како те није срамота Милке и гледаоца... Ја сам мор'о дјецу у другу собу послати, да не гледају.
Pa čovek u asocijacijama pogađa ono što mu je na umu. Nije mi uopšte pao na pamet ispraćaj, a jesi vido kako sam drogu očas pogodio?
Ту си га дочек'о, ко мачка на ноге. Свака част :)
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=05&nav_category=167&nav_id=666190
Има и међ' њи'овом сортом људи.
То као онај Швабо што је одбио да стреља децу у Крагујевцу, па и њега ставили пред митраљез :)
To he kao ono LGBT pismo, napisala ga opozicija...
I Slovenci zaboraviše da je Tito umro i da živimo u kapitalizmu...
ПА ТРАЖИЛИ СУ ПРОМЕНЕ!!!