Podijeli sa Vukajlijašima

1. a tamo ipak najveća kinta bila, jebiga.

2. A jebi ga. Al zato imam telfon Milke Canić.

3. A moram da stavim, šta da radim kad sam sujetan... Otkinuo sam lika, snimak je sa teme Moram da se pohvalim, al ajd...
    http://www.youtube.com/watch?v=hVrOb1f67S8&feature=plcp
    Baš sam sujeta od čoveka...

4. Milka Canić i Marija Veljković su super, oduševio sam se, a ona Danijela je baš guska.

5. Otkinuti je blaga reč u ovom slučaju.

6. Ispraćaj :D

Isti si Duško Vujošević kad cvike mrdaš :D

7. ona Danijela valjda piše neke detektivske priče.

8. Danijela je bila... hm... devojka Marka Miloševića, tako je stigla na RTS. To mi pričao režiser Slagalice, tu sam se nešto kao s njim ispričao. Neverovatno kako je tamo svi mrze, našao on meni da priča šta je ona i ko je ona. Na snimanju Milka nije očima mogla da je gleda.

9. Јес' то сам укр'о мој прејаки фазон или ти је неко помог'о?

Samo sam stidljivo htio da ti pokažem šta umijem ali vidim da moj maksimum nije dovoljan ni za tvoj minimum. možda je i bolje tako, nijesam ja pravi čovjek za posao.

10. Svaka čast. Zaista dugo nisam video ovoliku razliku.

11. Samo sam stidljivo htio da ti pokažem šta umijem ali vidim da moj maksimum nije dovoljan ni za tvoj minimum. možda je i bolje tako, nijesam ja pravi čovjek za posao.

Де ба немој зајебават', но попиј пиво :) Одо' и ја.

12. Па Владимире, мис'им из авиона се видјело да је ''испраћај''. Како те није срамота Милке и гледаоца... Ја сам мор'о дјецу у другу собу послати, да не гледају.

13. Pa čovek u asocijacijama pogađa ono što mu je na umu. Nije mi uopšte pao na pamet ispraćaj, a jesi vido kako sam drogu očas pogodio?

14. Ту си га дочек'о, ко мачка на ноге. Свака част :)

15. Има и међ' њи'овом сортом људи.

То као онај Швабо што је одбио да стреља децу у Крагујевцу, па и њега ставили пред митраљез :)

16. To he kao ono LGBT pismo, napisala ga opozicija...

17. I Slovenci zaboraviše da je Tito umro i da živimo u kapitalizmu...

18. ПА ТРАЖИЛИ СУ ПРОМЕНЕ!!!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.