Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pliduuu
    Ima i sad kad dižeš teško

Naci Smokljinu kevu da izbegavamo hehehehhehe

2. Ova je neki novinar i profi trazitelj zavera u svemu

3. To bre, napokon neka korist od nejebice. Ću imam invalidsku penziju a?

4. Od sada se ovoj zajednici obracam samo sa postovanjem i sazaljenjem.

5. Bilo bi lepo da napustiš sajt.

6. Au kolko vukajlijaša može parkirati de oće.

7. AvvI
    Bilo bi lepo da napustiš sajt.

Ako je ovo upuceno meni, ok. Primljeno k znanju.

8. Oce li mi neko objasniti kakva je to nestasica mleka u nekim mjestima u srbiji, koji kurac i zasto

9. Pliduuu
    Oce li mi neko objasniti kakva je to nestasica mleka u nekim mjestima u srbiji, koji kurac i zasto

Ne, neee... može bez brašna i šećera stvarno, i bez ulja, bez mleka ne može. Je l' zezaš? Ja čula samo restrikcije počele.

10. Nema mleka, prodao vožd evropi, slikaju ljudi kače po redit kako u Wijen u market švaba ima imlek da kupi usta ga jebem a ja ovde u vlašku krajinu nemam.

11. da mi je znati, ko je to kupio osim st*fana kostića...

12. a ja ovde u vlašku krajinu nemam.

hahahhahahahha a ti si od Vlaucara :D Šta ima, šta kažu baba Vlahinje? Ti možeš crvenim koncem da mi obvežeš profil preko mobilnog i da sam gotova je l'? Ili da mi duneš u avatar i razneseš mi glavu... :D Brat Vlahinjica

13. Gledam nesto na jutjubu i pre snimka mi izadje neka reklama mozdano nesvarljiva, na kanalu zeljko mitrovic pre 2 dana objavljena neka pesma uzmi koplje ubodi prasca neki lik Predsedn1k peva drzi mikrofon na nacin koji nije vidjen do sad poluretard neki narkoman, scena je kao iz psiho filma atmosfera neobicna i onda mi iskoci dole isto taj klip valjda ali zadruga objavila, a zadrugu prati 2 MILIONA pratilaca i onda sam imao napad mucnine i matriksa i ne secam se vise nicega
    Zna li neko o cemu se radi sa tim sukobom mitrovica i ove druge budale

14. https://youtu.be/_1ONqM3sATU
    Sta je ovo
    Mora da ima neki kontekst koji ja ne znam pa mi izgleda kao da je napravljen snimak za ginisovu knjigu za nesto najumobolesnije

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.