Podijeli sa Vukajlijašima

1. Какав мајмун.

2. Kako Mirnes zamanjuje k'o da ćutuk s ramena baca :-D

3. Kurd
    Sa jednog napravila reakciju, a sa dva naloga je komentariše... O_o
    U toku je zajebavanje...

http://vukajlija.com/reakcije/46879

Ne znam Kurde, meni to više vuče na to da dve drugarice koriste jedan kompjuter što je danas sasvim normalno među najboljim drugaricama.

4. Слажем се. ХАМО ВУЧИЦЕ ШЕРЛОЧЕ ХОЛМСЕ ГОСПОД'НЕ ИНСПЕКТОРЕ ООООО

5. само сам увод прочито ал мирише да је добар текст, курве усташке.

6. Јес' да знају често и неке небулозе да окаче, али ово ми се свидело.

7. да имају невероватне небулозе, па руше себи углед, ретко их узимам за озбиљно, ал видим ово је писо неки зналац.

8. http://www.videobash.com/video_show/how-not-to-enter-a-parking-garage-303831
    Vredi potrošiti minut i po. Žemske bez ljutnje, ali...
    Jebem li ga, numem da postavim drukše :(

9. Ulazim u kupatilo, dižem dasku od šolje, pišam, ali pošto sam već prije 10-ak minuta pišao, ništa specijalno se nije izlučilo iz mokraćnog kanala. Kada sam završio, pogledam u vodu na dnu šolje. Tu i tamo se voda izmiješala, ali ne kao kada pišaš "za pravo". Red je da pustim vodu, jelte. Stavljam ruku na ručicu za puštanje vode i na očima mi se pokreće kaleidoskop. Vidim djecu Afrike, gladnu i žednu. Pomišljam: "Oni nemaju vode za piće, piju iz bare, a ja se ovdje rasipam sa 10 litara, a mogu uštediti". Razmišljam da ne pustim vodu. Prolazi osjećaj nelagode kroz moje tijelo, osjećaj nesaosjećanja. Tada povlačim svoj sljedeći korak.
    U jednoj sekundi stavljam ruku na ručicu i povlačim vodu uz misli: "Ko vam jebe mater, nemam ni ja Audija A3!"

10. Al s tom razlikom što tebi imanje ili nemanje audija a3 ne čini razliku između života i smrti. Sledeći put kada budeš pišao, zamišljaj kako pišaš po žednoj deci Afrike. Videćeš kako će dečica da se oduševe u tvojoj mašti :) Još ako pustiš vodu....

11. :D

To bi bukvalno bilo "Pišanje po sirotinji" :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.