Podijeli sa Vukajlijašima

1. *ojebo

Al nebitno, za sad je situacija dodjem kabriom malo se provozam sve ok, drugi gledaju bude po koja cura iz kraja nema veze tek je jul ima jos do kraja avgusta ljeto tek pocelo

2. Koje si meso roštiljal lolo

3. Pusti me da živim balkanski san Caro, neće vječno trajati

4. Dočeko me stalker

5. ponekad mrtav umoran čitam ove vaše izlive i razmišljam jesam li konačno prolupao

6. Plidu uživaj dok ti vetar mrsi kosu i dok još imaš kose koju vetar mrsiti može.

7. Sve je urađeno tako dobro da su njihove stare muške polne organe dali drugim pacijentima, koji su postali muškarci. Doktor koji ih je operisao rekao nam je da su posle ti pacijenti dobili i decu.

Ват

8. Gde letujes Plidu

U Hurgadi da me pojede ajkula lolo

Nisam jos odlucio ali neki hrvatski otok 96%

9. Lepo je hrvatsko primorje, nema tu sta. Ti si izbosne pa ti je ok, meni cisto obraz ne dozvoljava da idem tamo, msm ono, kontas sto

10. Ma brate meni nema bolje, bio sam i u Grckoj Turskoj Italiji..

Hrvatska obala je savršenstvo, i dok nisam vidio ovo ostalo, čudio sam se zašto bi italijan i francuz dolazili u hrvatsku ali taj prirodni hlad, plaže, raznorazna mjesta za ljetovanje.. nema mi bolje.

A kad bi gledao medjususjedske odnose, ne bi nikud iz bosne mrdnuo bukvalno sa svim smo se tukli haha jbg ne mislim da sam napunio dzepove dariju kordicu kad odem tih par dana na more, nemamo izbora nego da zivimo jedni s drugima

11. Jasno mi sta pricas, medjutim mislim da nije isto meni i tebi. Koliko god da imamo sad neke diplomatske odbnose bla bla, Hrvatska je neprijateljska zemlja nama, ne bih mogao da odem tamo i da stalno razmisljam, jer prvenstveno zelim da se opustim na odmoru (tome i sluzi odmor :)).
    Ili sam prosto zatucana seljacina necivilizovana

12. Galantni kosovac
    Jasno mi sta pricas, medjutim mislim da nije isto meni i tebi. Koliko god da imamo sad neke diplomatske odbnose bla bla, Hrvatska je neprijateljska zemlja nama, ne bih mogao da odem tamo i da stalno razmisljam, jer prvenstveno zelim da se opustim na odmoru (tome i sluzi odmor :)).
    Ili sam prosto zatucana seljacina necivilizovana

na kraju melkor što im ga je saugo tokom sp prošle godine ispade dingospow.

13. Obraza mi mog, očiju mi znaj
    Ma samo ti dete radi svoj posao

(Remiks)

14. 60% para koje dam u Rijeci dam Srbima, a jezik me mnogo ne tangira jer sam rođen 97' pa neam nikakvih PTSD okidača. Imam dosta drugara otalen i to s raznih strana - od Purgera, Slavonaca, Međugoraca... Do sledećeg pokolja I guess...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.