Podijeli sa Vukajlijašima

1. 45 dana bana, precera ga prof

Sta ce nego da aktivira sav arsenal, trebal da mu propadne leto

2. Ali autor Vuk je sa duplih naloga suptilan kao buldožer. Prvo ide Kevica-Cake-Kevica, a onda

čuo sam da je taj neki autor Morada onako baš pederčina

3. E sad vrag je odneo salu

Nema ga vec cca 48h, mislio je da ce samo nesto pojebati a po duzini trajanja u pitanju je romansa. Kabrio ce mu doci glave, na jesen svadba. Plidu nedaj se

4. Nadam se da će zvati na svadbu, to bi bilo baš trve

5. Objektivno ima nas 20, doneli bi bar koliko vrede stolice

Jedino zajebancija oko mesta sedenja, avii, zozo, nebitni, vulajklija da nisu za istim stolom sa mesnim, smoom recimo i sl. Te neke sitnarije al sve drugo bi leglo

6. Bukv krindz i true zvanice

7. Jbg, uvek se pravio i praviće se svadbarski raspored sedenja.

Ali mogu zamisliti, Kirk svira za dž, cigani isteruju iz Celta zadnji franak, Skauzer objašnjava Pliduovima da su svi oni zapravo crnogorci itd

8. Ja ne bi došla, svakako. Meni su svadbe krindž.

9. De bre, svi bi isli. Da plidu plati neki kabrio bus ko brnaba sto se vozi

Dzoli bojs auting varijanta

10. Jedino zajebancija oko mesta sedenja, avii, zozo, nebitni, vulajklija

A šta su ostali ovde? Elita? Vanvremenska postavka? Pravnici, kurci palci i odma su oni kul ljudi a mi smo bednici? Da ja tebi nešto kažem - koliko su pravnici pokrali za nepravdu to je najveći krindž i lejm i šugavština. Kuga. Zlo. Temelj svega izvrnutog. I oni se kunu na Bibliju i nekome dele pravdu... Ali ima jedan veći sudija, čekaj.

11. Avvi, elita je izgubila svoj sustinski pojam.
    Elita danas nije isto sto je elita znacila nekad kako u rl tako i na sajtu.

12. Ja sam za ove govnare ovde Lejdi Dijana!

13. Bukv kirk, nekad bi elita bio skockan odmeren advokato tip elita, danas treser bubnjar krindzer vagabundo jebo advokaturu jedan je lajf elita imam vezu

Sve se okrenulo

14. A oni lepo mogu redom da se prijavljuju za Žeksov novi projekat, 7. ☺️ I to mi ga uz kurac. Onaj dudlaš s debelim glavićem. Šljam do šljama. Silan naraštaj ne zna obraz gde mu je, ali se sija ko guzica od majmuna, naročito ako je prelio botoksom.

15. Napomena*

Niti sam se zamerila ikome, niti sam ikog dirala osim one čupavice i dva lajnoša koja me konstantno ne izuvaju iz usta. Presretač, AntivakSER i ova grdoba od Koncertaša. Na njih se odnosi. Ostale sve manje više gotivim i nisam ni sa kim ratovala od kad sam povratnik. To je to. I više moju reakciju pomijari dobiti neće. ☺️

16. To je 6 ljudi jbg, bukv pola stola kod plidua

17. Ma samo nek je veselo! ☺️☕

18. Haha caro tek sad vidim ovo, nisi daleko od istine, bio na jednoj vikendici za vikend lolo malo rostilj zajebancija tu rijeka u blizini bas fino bilo a i vrijeme posluzilo pa nisam bio toliko aktivan da ispratim dešavanja

19. Vikendica za vikend, zvuci opasno idilicno

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.