Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
hoće li ova saga konačno doći kraju?
Veštac saga je završila, autore Mesni, ne budite analfabeta.
dobro, onda da ukrasim rečnik; da li će ovaj tanak kurac pun govana konačno da se ispiša?
I još da se izvinim Čiča Moradi, Mesnon naresku. Ne znam kome još.
Neću ništa reći protiv nje. Sve je to bilo zbog mene. Vidite da je normalno pisala do tad?
pozdravlja te filip, navrati nam sa duplima nekada, ustvari nemoj.
pozdravlja te filip, navrati nam sa duplima nekada, ustvari nemoj.
лик се мртав ладан извинио свим ауторима на сајту све је јасно са свима је у лошем односу хаахаха
Pa dobro što vi želite da mi nanesete toliku bol? Da mi se skinu odabrane od Bulgakova i Kaizena i da me trajnujete? Zbog duplih? Nečega što je bilo 2015 fazon? Ili 2017. kad me je otkačila ona riba i loše sam se neslano šalio sa Nežnom srnom zbog toga što mi nije bilo dobro u tom trenutku? Ne znam šta još, ono daj desi gola od pre neko dan… A da setio sam se zbog svadje sa AvvI i iznošenja ličnih podataka. Dobro tu noć sam bio noćna smena i Mesni narezak me je ljuto isprovocirao i to sam pisao tada trigerovan. Posle sam to ponovio slučajno onda sa Tomom. Ne nije mi namera da to radim ikad. Evo može da postoji reblock reban opcija i pravilo za pojedinacan prestup bilo koje vrste.Trajni.
Ma vuče dobar si ti dečko niko ti ne zamjera infantilne uvrede tu i tamo ali druže imaš neki ozbiljan problem ako bespotrebno praviš lajk naloge i generalno naloge s kojih posle opet glumiš sebe. Ne shvatam poentu al nek si ti nama živ i zdrav..
Veštac saga je završila
Tehnički zapravo i nije, jer novi naslov je u izradi. Saga o Geraltu jeste svršena ali biće još naslova pod okriljem Vješca.
Ma neću lajkovati sigurno nek se oceni kako se oceni. Prof ima ajpijeve pa nek vidi. Hvala ti Plidu
https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3748#post_4169998
Certified bruh moment right here
Pa šta ako si usamljen i nemaš drugare, igraj igrice, drkaj kurac, idi bacaj na koš bez mrežice sam, radi sve osim onoga što radiš ovde na ovom sajtu.
Pa dobro. Opet ne znam zašto moram da budem trajnovan? Mogu da radim sve to i bez trajnavanja
Šmoklja bratina dosegnuo taj asketa level, ovi mekušci današnji nisu mu do koljena
Triforce, ovde svi znaju da sam kao dete ležao u bolnici. Nije to ništa novo. Kao za Plidua što ima fotke sexy Ruskinja na profilu.
Uz dužno poštovanje napuši mi se kurca i adio retose
Važi idem sad da ti popušim ☺️
лик ладно написо не зна зашто треба да буде трајнован ај мрш у курац
ајмо коментар пренос ексита