Rispekt za avii jer je ulozila resurse nedobrovoljno i stala u odbranu lika koji je koliko sam shvatio bio dzukac prema njoj. Svako drugi bi se nasladjivao posebno jer je trazila ban za vuka medjutim kada je namirisala nepravdu ipak je intervenisala nevezano za svoja osecanja. I tada je pukla i napisala sve sto je napisala al siguran sam da nista od toga ne misli.
Bukv vuk bi trebao neku temu da otvori i da okaje grehe prema svima kojima je neku stetu napravio na private levelu al bukv iskreno i da ostecene osobe konfirmuju kako bi pravda bila zadovoljena a vuk oslobodjen krivice
Pa ne znam šta očekujete od mene. Hoćete otpusnu listu da okačim javno? Imam odredjene probleme i teško mi je. Usamljen sam, nemam drugara. Ponekad reagujem veoma burno na male provokacije, ali trudim se da mi bude dobro.
Nemoj ništa dostavljati, već mi je dostavljeno. Ne trudi se i ne sekiraj. Iskoristi leto.
бан листа вук па авл па вук па авл па вук па авл па вукови дупли па неки насумични аутор типа антиваксер ахахаха
Autore Jebač, zašto ti trebaju informacije o nekome ko te je tako vredjao malopre? Šta te briga za nju, teraj dalje.
Rispekt za avii jer je ulozila resurse nedobrovoljno i stala u odbranu lika koji je koliko sam shvatio bio dzukac prema njoj. Svako drugi bi se nasladjivao posebno jer je trazila ban za vuka medjutim kada je namirisala nepravdu ipak je intervenisala nevezano za svoja osecanja. I tada je pukla i napisala sve sto je napisala al siguran sam da nista od toga ne misli.
Jbg jebac je drka na kvarno ni to nije korektno
стокхолмски синдром кажем ја
Zahvalan sam za to. To je bio sportski gest. Nećemo da se svadjamo.
Drago mi je da se u Cari probudio zaštitnik
Hoćete li i mene braniti tim snažnim rukama kada moja kola krenu nizbrdo?
Sta ti je moc odban kartice i vaznost letnjeg takmicenja
Autore Vuzi, ako se slažeš da mi se smanji ban, hvala ti. Neće biti lošeg ponašanja ni prema kome.
Bukv vuk bi trebao neku temu da otvori i da okaje grehe prema svima kojima je neku stetu napravio na private levelu al bukv iskreno i da ostecene osobe konfirmuju kako bi pravda bila zadovoljena a vuk oslobodjen krivice
Bez toga samo ovih 7 dana i pa pa sa foruma
не слажем се и то је небитно, нека Проф излиста разлоге твојих банова и видеће да си добар само кад си у кризи као што је ова
на сзуб срама
Ja se slažem da mi ponašanje jeste bilo neprihvatljivo, ali neće se ponoviti. Za slučaj da nešto pogrešim može to da se vrati.
U jeee ovo je uverljivo ko turcinova izjava da mu je krv crveno bela
Pa ne znam šta očekujete od mene. Hoćete otpusnu listu da okačim javno? Imam odredjene probleme i teško mi je. Usamljen sam, nemam drugara. Ponekad reagujem veoma burno na male provokacije, ali trudim se da mi bude dobro.
Utoliko vise rspct za avii na intervenciji.
Leto je, budimo ljudi
Ps iskulirajte do jeseni tad je vreme za real shit
Želim da se izvinim autorima Nežna srna, Galantni kosovac, Toma Smor, AvvI, Dilat Larat, dr Rojken na svim ružnim rečima
AvvI je stala u moju odbranu i to podržavam i hvala još jednom. Bez obzira na sve što se desilo pre, što sam ja njoj rekao
Autorka AvvI je koliko vidim iznela gnev zbog mog bana i na to je prvi presretač nju vredjao. I to danima je proziva po forumu
Ja sam prijatelj svojih prijatelja.
Divlja hajka je 3, veštac 2 je kraljeubica
ti li će me učiš koji je deo koji
Дивља хајка na čelu sa Ередином ju je otela i to se saznaje u drugom delu