Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa koliko si kenjao na toj temi i nije nikakvo čudo što je zaključana.

2. Хвала модераторима што су закључали тему смијешне слике.

Јеботе, које сам ја мудо, кажем да се закључа тема јер је голо гомно и ето катанца!

3. Šta imaju protiv granda, nije mi jasno :)

4. Виш димају Гојка.

5. Јесам кењао без разлога?

6. Добро. Ако су слике смешне ви откључајте тему.

7. Јесам кењао без разлога?

Ne znam da li je toliko teško da se shvati da se ne smeju svi ljudi istim stvarima, niti imaju svi isti smisao za humor.

8. :ставља чкљу у браву и откључава:

9. Онда ти људи имају поремећен смисао за хумор и треба да забаву траже у клубовима математичара смејући се на форе о Питагори које су подједнако занимљиве као слике које каче на форум.

10. Jebote Jebač tebi kao da treba da se crta majku mu. Pa ne određuješ ti šta je smešno na ovom sajtu i da li neko ima poremećen smisao za humor.

11. Па да, демократија и те муње...

12. Pa jebi ga, ni meni se ne dopada, ali tako je.

13. Ni meni nisu te slike smešne, ne pamtim kad je bila neka zbog koje sam se smejala.

14. Ne izmišljajte probleme i ne serite za sve što primetite da se dešava. :-)

Do sada je brisan spem sa "Smešnih slika"...

15. Važi kurde!

Moram podeliti sa vama saznanje da je izvesna autorka odavde "DoraBre" - doooobra riba!

16. Moram podeliti sa vama saznanje da je izvesna autorka odavde "DoraBre" - doooobra riba!

пффффф...

17. па дал је могуће, па стварно вас све треба побити.
    http://srbin.info/2012/12/lsv-zlocinac-je-svaki-srbin/

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.