Podijeli sa Vukajlijašima

1. па чекај, јел није много?!

2. Smatram se čovekom veoma debelih živaca, ali kad vidim ovakve stvari stvarno bih ozbiljno tukao nekog. I to vukao po ulici kao kerinu, pa tukao, ne dao da plaču, vukao po ulici, pa opet tukao. Pička im materina. Eto.

3. стварно им треба третман. најжалије ми је кад сами против себе идемо овако. невероватно да се не реагује на овакве ствари.

4. oni odavno prave neke nebuloze - mi i ovi iz srbije.a,kad ih pitaš-pa,odakle ste vi,sa marsa,zar niste iz srbije odgovore-ne zadugo uz onaj smajli što namiguje.škk?nevera dokle neprosvećena svest može da ide.

5. Стрељање. Али наравно, у овом окупираном говнету од државе пре ће да добију одликовање.

6. http://www.youtube.com/watch?v=CE0Q904gtMI

JEBOTE! ORO ZAMALO DA DIGNE BEBCA!
    top komentar objasnio

7. Znam nekih par takvih priča sa sela, ali sam mislio da lažu...u stvari, što bi lagali... Orao ko orao, vidi nešto što je u kilogramima pogodno za plen i eto...

Zamisli da ga je ispustio sa veće visine ili odneo u gnezdo. O_o

8. Nisu bile lude naše babe što su nas sistematski tovile kad smo bili deca. Ajd što Romulanci, nego i orao hoće da odnese.

9. da se naježiš bata Kurde...

10. Ma kak'a zaštita ugroženih vrsta bre! To kod mene u Levču ubivaju gde god vide!

Nosi piliće, kokoške, decu...
    ;-)

11. И ја дошо да окачим тај клип. Изневеровао сам кад сам видио , Манијаче.

12. Kurd
    Ma kak'a zaštita ugroženih vrsta bre! To kod mene u Levču ubivaju gde god vide!

Pa kad si iz Levča, ej, jebote, pa Levač čoveče!
    Ja nisam upoznao jedno jedino ljudsko biće iz Levča da za njega mogu da kažem da je čovek. :D

13. Моја тетка личи на Јашара.

14. Ова мала ти је тетка?

15. Не, моја тетка такође личи на Јашара.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.