Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://c.tenor.com/bT5Ha1rqXpkAAAAM/no-u-michael-scott-no-u.gif
evo zašto je mod na dan loša ideja
Pao hotul pao sistem
Wuteng pokido ok je malo se opere bina od balkan tres bugaro govana
Копија поруке кориснику Проф ( пошаљи приватну поруку ) :
Поштовање, Профе. Имам нешто да кажем у своју одбрану. Слажем се да је понашање на сајту било неадекватно са моје стране, у одређеним периодима. (Злоупотреба више налога, као и отварање нове теме, уместо писања на већ постојећој, за поштовањем ког правила се залаже аутор 627 и то је у реду.) Имам предлог, да се Заједница изјасни о томе и желим да кажем да се коришћење више налога неће поновити. Наиме, аутор Каспер није мој лутак (додатни налог). Спреман сам да приложим одговарајуће доказе у виду мојих података са рачунара (јузер-агент и јединствене ИП адресе). Сматрам да су аутори који хронично праве далеко веће преступе некажњени или су кажњени са минималним казнама од по 3-7 дана. Ако постоји анимозитет између мене и других аутора, мислим да се то може решити на прикладан и људски начин. Мене је Каизен одбановао и одабрао ми дефиницју. А Булгаков ми је одабрао две заслужне и оригиналне дефиниције. Мој допринос сајту састоји се од дугогодишњег труда на пољу писања дефиниција, коментарисања. Ово је јединствен сајт у смислу да се ради о сленгу, тако да није ни једноставно написати дефиниције те врсте које би биле прихваћене и добро оцењене. Зато сам се трудио да своје инспирације добро каналишем у писање квалитетних дефиниција. Мислим да није у реду подвотити се мишљењу и жељама одређених аутора и селективно спроводити правила.
(Порука је копирана из разлога транспарентности.)
јбт што ти тешко пада толико трајни бан на сајту са 12 људи па искачи рендом американкама и доп се сњима нађи живот јбг
боли ме курац за вука ал профе дај ил га бануј на 45 ил трајнуј ил немој уопште сад смо ми невини осуђени на читање његових патетичних објава на свакој теми о томе како ће се променити и како неће узнемиравати никога, како да не ајде решавај ово
Da bukv odban za avii i za vuka ukinuti sankcije sta je bilo bilo je
627, може на 45. Само она Буба није мој немој’те да се вређамо ево нек се јавно изложе резултати свих провера, са ког уређаја је приступљено и ИП адресе. Исто важи и за Касспер налог
E da odban i za mesnog da moz na miru psuje majke okolo
отворите му чет да се социјализује будимо људи иако смо срби
Bukv ako je greska da taj dupli nije bio vukov avii obavezno odban zato jer je to sve iniciralo, zauzela se za vuka da ovom ne propadne leto
I sta je sad svi zaboravili na brata hotula, malo kmecali par postova decko lagano teletina 10 dana
Hitan odban za hotula
није поента у том вуковом налогу него у другим за самољубље и хејт авл не схвата предигру приче о вуковим дуплим налозима и прекршајима које чини бар 5 година уназад
Може и за Хотула, подржавам. Могу да питам Авви ако има нешто да вам поручи
Sta kaze avii
има да нам поручи да пушимо курац :)
Посло сам јој пвт. Чекам одг
Hahah ili neka kletva da padne tad je sve ENDE
Ne al bukv fazon dozvoljeno vredjanaje avii dodje izvredja na max i odma banana. Nisko smo spali
или пет у пола с луком можда хахаха
не озб питао сам је па ће видимо