Podijeli sa Vukajlijašima

1. сви чланови вујаклије могу да пеихбате да ми попуше курац

2. Uopste nije providno, ne ne

3. Ево нек мод изложи анализе све и све провере јавно. То није у мом интересу.

4. Брт зашто бих хтео да то урадим. Неко то ради да ме компромитује. Емулира modus operandi од Оксфордског речника, који јесте био мој.

5. prihvati svoju sudbinu kao muško i prekini više.

6. Ево осумњиченог бр. 1

7. Да се банује Буба налог и уради детаљна провера

8. Jebem ti zivot kakav krindz

Vuce lijeci se

9. Мујо, ово је неадекватно са твоје стране. Треба да се лечи особа која то покушава

10. Hhahahahahahaaha kako je lud

11. Mesni ti je ovde najbolji savet dao od svih nas. Jbt kukas za nalog na vukajliji, brt jesi ozbiljan ti? Plus molis za definicije, ono brate, imas preko 20 godina, zapitaj se malo koji ti je kurac

12. Ако ћемо право управо си ad hominem лично напао мене

13. Лични напади нису у складу са Правилима

14. Па да Галантни али дао сам допринос имао заиста добре дефиниције за разлику од неких којима врхунац доприноса “говна” на форуму

15. Ispade vuk jedini nolajfer na sajtu kome je stalo do defki naloga mogucnosti postovanja a ostatak ekipe zapravo bole kurac i za nalog i za sajt i za forum samo su tu 0-24

Ajd odjepte

16. добро друже немој сад ти о томе регистрово си се пре 13 година писао дефке и живео на сајту кад је био у зениту

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.