Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa realno mogu i sad da te doksujem :D
Šta su bre svi podivljali zadnja dva dana, strašno kako se ponašate i šta radite. Zreli ozbiljni ljudi reko bi čovek, a ovde izbi sve ono najgore. Pola 2 noću, dva čoveka od 40 godina se prepiru, ko deca. Sram vas bilo.
Brate nemoj ponovo pls ovaj put niko nije naseo nemoj da se blamiramo opet reci ce neko sta to radis majmune vidis da je super lik lepsi od 98posto nasih kakav lep primerak hindusa rspct
istina je negde tamo
Nevera jbt idem da spavam ko celt vec lapo sata unazad
Šta je ovo, čim se zapretilo bananama odmah svi mirni ko bubice, pobegli na spavanjac. Lepo. Samo nam je čvrsta ruka potrebna, i biće jednom ljudi i od nas. Ajde sada dečice laku noć, i da svi porazmislimo o svojim današnjim postupcima.
Teletina
Celte aj malo lakse sa hrkanjem
nešto sam drugo radio, ali evo samo da poručim melkoru da puši kurac, nije ćale pičkicu odgojio.
Mesni tebra ovako wannabe mastanje za kitom ne prilici ti matori
Jbt čitam poslednjih 10 strana ovog čuda, kakav nadrealizam. Nažalost sam prekjuče slomio desni lakat i nolajferišem 1/1 u gipsu dok čekam da me oprave. Ovo je bizarnije od tekstova keptn bifharta.
idi krvari iz pičke caro
pa što si slomio lakat majmune?
Sta si ono jadikovo ranije, sa tatom neki rucak calac kuva neke seme a vamo mamojebac
Tebra uskracen si jbg
Da sam barem majmun ne bih ga slomio.
Okliznuo se na nekoj strmini gde koze pasu pod ručnom.
Koze pod rucnom de to ima che se javlja izbosne
Stae mesni kako mama trebal kletvu bacim daj neki info kako mamica
Bilo je VLAŽNO.
Jbg che jaka smo ti mi muda za oporavak, jedino da klikces da jacas tetive
lomio sam i ja desni lakat, zapeo u gužvi, ležao dva dana sa langetom, čekao da me oprave. opravili su, turili metalne žice. nosio gips neko vreme, ne sećam se koliko, koji mesec čini mi se. išao na rehabilitaciju oko pola godine. ostao ožiljak od operacije. ne preporučujem lomiti lakat.
živa i zdrava, caro, hvala bogu.