Podijeli sa Vukajlijašima

1. Gaste klime i mrs napolje svi

2. Moja omiljena srpska teorija zavere je da vremenska prognoza pokazuje manje nego što ima; da ne daju da se sazna koliko je vruće

Obično iza zavera stoji neki motiv, da bi imale smisla je l te - e sad, zašto bi neko krio tačnu temperaturu, mene to brine jutros

3. vremenska prognoza pokazuje manje nego što ima

Nije bas teorija zavjere, nego jednostavna cinjenica da se zvanicna temperatura u cijelom svijetu mjeri po specificnoj proceduri, a jedan od uslova je da se mjeri u hladu.

Uostalom danas se ugradjuje termometar u svaki kurac, mozes pogledati i sam koliko puta zvanicno bude npr 35 a termometri pokazuju 40+ lagano.

4. Ok rešili smo kako ali jebača tu više zanima zašto

5. Ideja je da se u hladu moze izmjeriti samo temperatura vazduha, sunce zagrijava sve, pa tako i termometar, i onda povecava cifru. Al u praksi sunce zagrijava i tebe i tvoj auto, stolicu ili stagod, pa bi vjerovatno taj veci broj vise odgovarao subjektivnom utisku

6. da ispadne da smo bolji od ostalih u nemanju prevelike temperature valjda.

7. gejts i soros vas prvo lazu u tim malim stvarima da vas naviknu pa onda bam vaccina itd eto i to sam vam resio

8. Da ne bi kolapsirala država, jer se na 33 stepena mora proglasiti elementarna nepogoda (trust me bro) i nema ljudima na posao a mora im se to platiti, što (dubokoj) državi i privatnicima nije u cilju. Zato namerno prikazuju manju temperaturu, oca dojili.

To je najčešća teorija sa zidića.

9. Meri se na dva m visine u drvenoj kutiji sa resetkama, dakle u hladovini. Uvek pokazuje manje nego sto je real feel na +40

Ali da skidaju temp ofc da skidaju nije nikakva teorija zavere, bukv to rade da ne moraju zaustavljaju promet, skracuju r vreme i drugo.
    Tj u toj kutijici temp 38 centru grada na trgu 50 koga boli kurac radite majmuni

10. Barone ko je devojka sa slike?

11. https://www.youtube.com/watch?v=YpRHf9nQkts
    https://www.youtube.com/watch?v=GjvzfKG3t3U
    meni najlepse:spankinja, engleskinja ova nasa i moze francuskinja, ima i jedna dobra brazilka.

12. sto ti imas cudan ukus labokv. ne nuzno los, ne sudim, samo cudan.

13. francuskinja, pa 4 mesta prazno pa slovenka malo bolje ok, ostale su ok.
    ni jedna nije losa :)

14. ajde za francuskinju ona jeste lepa ali slovenka skoro pa prosek.spankinja je extra, gledaj malo i karatker bas je karizmaticna samo se smeje i engleskinja je super.

15. Nijedna nije bas dobra, spanjolka i poljakinja mogu proći, ostalo ne bih ni zapazio

16. ajde za francuskinju ona jeste lepa ali slovenka skoro pa prosek.spankinja je extra, gledaj malo i karatker bas je karizmaticna samo se smeje i engleskinja je super.

de sacu gledam dva videa od 20 min koji me itsch ne zanimaju. francuskinja jebozovna, tacka.

17. Blijeda ko krpa, ubila ti irska dušu, pališ se na ovaj aristokratski ten

18. Poremeceni Antivaksr
    Barone ko je devojka sa slike?

Ema Stoun bre tebra, kako ne vidis

19. https://www.youtube.com/watch?v=wlvZ7D_POJs&t=274s
    drugosrbijanci cesto pricaju da mnogi rusi nisu nikad ni culi za srb posebno mladi a kamoli da nas smatraju bracom.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.