U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kao da smrdi haha
Za ovo u životu nisam čuo, molim te reci mi da se ne zajebavaš :D
Marija ima samo 23 godine mlada devojka biće jedina predstavnica naše zemlje u Letoniji. Kako bi se plasirala za takmičenje morala je da pobedi konkurenciju na takmičenjima u Srbiji.
„Prvo sam se ranijih godina takmičila u svom selu i otkrila da sam jako dobra u oranju. Ovo godine sam bila najbolja u konkurenciji od skoro 50 momaka iz raznih krajeva Srbije. Bila sam jedina žena, imala sam nabolji rezultat i osvojila prvo mesto u C kategoriji“, priča ova skromna devojka.
To ona sto vodi onu woketard instagram stranicu? I sto je reagovala 15 sekundi nakon tvojih prozivki, a kao neaktivna
Videćemo kolko će joj trebati ovaj put
Brt ljubomoru nikad nisam mogao da razumem, to je krajnje bolesno stanje. Ako nemaš poverenja u nekoga - nemoj biti sa njim i . Mada dobro ako je Mycy woke femi bitch, bar u izvesnoj meri, onda razumem ta debilna ponašanja, mada opet, predebilno je. Da držiš tog svog frajera za jaja, al onda nije frajer jbg već dekoracija. Kakva ideja jbt. Tačno bih je pustio da čučne i krene u inspekciju, i onda krenuo da je mlatim kitom po čelenci kad je već dole. Zapato molim te reci mi da me zajebavaš.
Na kojoj je to temi bilo mozes li se sjetiti, cini mi se da je to bilo na onoj vezano uz frenkijeve ekscese al ni frenki nije imao zasebnu temu nego je neko offtopico ako se ne varam
Na ovoj gde smo i sad
Hahah to mujoo, bukmark je tu
Hahah nije, nego sam zapamtio da je Zapata napisao jedno 18 postova koji pocinju sa "woke mylyca i ...", pa sam bukv ukucao u gugl "woke mylyca"
Bombaš najbolje zna da mu je moja kletva donela samo dobro.
Kako ovo funkcioniše?
Možda ima neki katalog kletvi + dejstva
Ti bi sine uspeh u ljubavi? Ček, ček, evo ga, strana 72, da vidimo.
(Nakašlj)
Bugari ti po grobu plesali, deca ti slepce vodala, kumovi ti se po triput razvodili.
Ok, to je 1999 dinara pluspedeve i efekat ćeš videti u 2-3 meseca.
Ovo je Avvl?
https://www.sd.rs/sites/default/files/210059/130362_dorindaaps_ff.jpg
Pa realno ima smisla.
Dokle više tog doksovanja?
Ne možete me iz slova, i to je ...
Lepša sam od svih vas skupa, Melkijadese. ☺️
Poštovanje Zap. Ostali - prekinuću vam zabavu na dovoljno dugo.
:)
Da mi odgovori osoba koja zaslužuje svako moje poštovanje i strpljenje i palim. Eto da još jednom obrazložim zašto sam pobogu još tu ...
Pozdrav, avvi
❤️
Budite dobro.