Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ја јуче налетио на ово. Много готивна рства.

2. Ђе се Костић вратио!? Није у ондулаторе...

3. Је л' дониа фришку рибу?

4. Није ондулатор ал је јопет активан. Ено га, постовао изнад тебе неки линак.
    Дониа је.

5. Костићу направи уроту. Сјеби им сајт!

6. Само да нас ратосиљају од ових "комшија", а овај случај је тек врх леденог брега.
    http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/359429/Veroljub-Stevanovic-Puna-podrska-uhapsenima-ovo-je-pokusaj-da-se-smeni-vlast-u-Kragujevcu

7. pih, to u Luksu može, kod nas zabranjeno...

8. СПУЦАО САМ НОГОМ ОД ПРАГ И ЈАКО МЕ БОЛИ, И ПОМОДРИЛО ЈЕ И КРВАРИ ОБИЛНО ХАХАХАХА УМИРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ

9. Znate, ranije dok сам био на старом налогу, писао сам свакодневно, имао сам инспирације, правио сам ајде да кажем неке ок дефке, пристојно све. И одједном у фебруару ове године, све стане, не пишем, ретко, скоро ништа и све то буде безвезе. Како одједном да станем? Не знам стварно. . .

10. Sve je počelo otkad si se zaljubio u onu malu... Ona je kriva za sve!

11. Ма јок, не него како сад да не могу да напишем ништа добро неко неке глупости. . .

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.