Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Počelo je utrkivanje, dal ce rusi do mene ili ameri do tebe, pitanje je sada
To ti pricam, kmecace satanisti
Ovi stezu obruc oko nas a ukri ratuju za njih
Tako je, radi se intenzivno na granici carstava, ima ukinu rs ko dobar dan prvom prilikom
Ali ZRAČNA BAZA
Baš šiptarski zvuči
Jebe Putler, al’ jebu i naši
Borićemo se do poslednjeg Rumuna.
E moj chevu, vas i australiju dok zakači mi ćemo vamo svi biti potamanjeni
Nas nikad neće da zakači lol.
Jel si gledo na jućubu, kažu nz najbolja zemlja ako dodje do grudvanja sa njuks.
A koza fala bogu ima dovoljno xnio xnio xnio
Ovaca, caro.
Ovaca.
A ne koza.
Sedi, 1.
a to ne modz da se jebe jelte kao nesto je drugacije
Jeste.
Iz iskustva pričam.
jbg
dokle mogu da dosegnem rukom nije nato, znači neki metar kvadratni oko mene u svakom trenutku
jebigica henzo bar ce imati ko da te brani kad napadnu rujani
sto posto
za plidua ima izgine soma marinaca min
xaxaxa pola miliona crnaca gine za Visoko
hahaha posteno