Podijeli sa Vukajlijašima

1. Погледао сам јој још који видео, и могу вам рећи да сам врло расположен полити се бензином и стилски запалити зипо упаљачем.

2. Пали, марш из моје авлије!

3. Дрогирана Веверица
    И велику кесу дреши да проблеме моје реши! Опааа!
    Мистер ојебо совим клипом.

Ви имате шеика а ми СимеСрбин-а!

4. Ово јеее, па не знам како бих могао да опишем.
    http://www.youtube.com/watch?v=U1IPYCPBiqQ&feature=share

5. sramota me je sto sam gledao.onaj osecaj kada te je sramota mesto nekog drugog.mama za primer!

6. Иначе госпођа се прво жалила на вукајлијину страницу на фејсбук како има неки постер са њеном ћерком, а онда нам је тражила да јој рекламирамо слику ћерке у доњем вешу на страницу ђе има пола милиона људи... Има 13 година чини ми се... Мозак, мозак.

7. mama oce da ucera cer nekom matorcu za kintu.

8. e gledao sam ovo, prejako, mada meni se uvek činilo da ima više od 128k domina. Jebeš me ako nema preko milion :)

9. Кева ће да је подводи дебелим мафијашима за годину, две.

10. Koje zlo od majke i sramota od čoveka.

11. Gledaj kevu, k....haraj ćerku. Nismo ni mi debeli mafijaši blesavi. Podvodiće je pre sirotinji na štajgi.

12. Не, превише је промовисана да би је јебали Цигани и камионџије.

13. e gledao sam ovo, prejako, mada meni se uvek činilo da ima više od 128k domina. Jebeš me ako nema preko milion :)

Е, замисли неког лика како се шета по терену дан пред снимање и сасвим случајно нагази домине неђе на пола пута, јеботе. Ја бих се развалио да се тако нешто деси. Ал' како их насложише алал им курац, и ја сам мислио да има више од 128 иљадарки.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.