Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
haha... ma niko nije nešto lijep, ali da bi tvrdio da izgledaju prebolesno moraš imati unapred već formiran stav o njima, ne bi mogao to samo na osnovu slike da ne znaš o kome se radi
Pa bas zato i jesu ogavni, na stranu sto su i ovako ogavni
sta, ti imas lepo misljenje o rokfeleru i trudoovom caletu?
Ma jasno, i sam sam se zanimao z ovo godinama, samo sam pomenuo ženu. Jako sad zanimljivo, Mask obećao da će objavi epstajn i didi listu odmah 20. januara, ova pominje imena kojekakva, jbg kad kažeš da je ćale premijera Kanade silovao i ubijao decu, nije baš mala stvar.
Jovo taj Harmsen radio za vreme hiće u dahauu ili nekom drugom konc logoru, eksperimentisao na ljudima, ubijao poremećene itd. I znalo se sve to i opet izbegao sva suđenja kojekakva, i nastavio vidiš da radi ko zna kakve sve dijabolične gadosti, sve do smrti. Ko zna koliko je takvih.
moderni zapad je naslednica treceg rajha to vec svima jasno
Nisam se uopšte bavio likovima tako da i nemam neko mišljenje... Čuo par stvari u prolazu. Rokfeler konkretno samim tim što je bio ultrabogataš vjerovatno nije simpatičan lik, ko zna kako je došao do svih tih para.
jebote jovore baratas infoima tipa all about gejc, koji procenat populacije je spasila vacina, sve o globalnom zagrevanju, komplet istoriju jugoslavije od 45-e na ovamo u detalje, sve o breskvicama itd
o rokfeleru: cuo par stvari usput vrv ga niko ne voli jer je bogat, ljudi ne vole bogate jer su zavidni spike
Inace rokfelerovi deo gejcovog i kraljice elizabete porodicnog stabla
E da zaboravih, stigne mi pre dve nedelje frend rikvest od ovog nekog debilka. Mislio prvo da je nekakva podvala međutim nije, oriđinal profil njegov. Otkupljuje slike i ide po kojekakvim evropskim američkim galerijama i muzejima, pojavljuje se tamo u ne znam kakvom svojstvu. Pedalirao ga, naravno, ne prodajem slike kojekakvim bitangama ma šta da nude.
https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/466146074_1098399498519840_2902973550141398834_n.png?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=9f807c&_nc_ohc=FaT-LynVUtEQ7kNvgEM1EDl&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=03_Q7cD1QHLbDjiw2FWlHMNVpamv6My0E5H1J9IPU3XRIuF4a1Kag&oe=67757631
evo kako sami Kanađani raspravljaju na tu temu... ima oprečnih mišljenja:
https://www.reddit.com/r/Canada_sub/comments/1gzp3dt/pierre_trudeau_named_as_sex_trafficker/
Покушали да те врбују Мелкоре, прате Вукајлију и знају да си антиестаблишмент.
Иначе ово за западну елиту већ деценијама познато свим нехотулима и нејоворима.
Ma i meni je poznata priča, čuo sam odavno i za pizzagate... al ne znam koliko od toga je tačno.
Tamo gde sam zimus izlagao, odmah u prizemlju zgrade, visi nekakva glavudža u šestaru, sve to ko fol pozlaćeno. Nije ni čudo pošto pripada naslednicima Habzburga, a radio sam za te ljude nešto po porudžbini. Možda me je snimio kod ovog Meksikanca ili gde već, ne znam, ne zanima me zapravo.
Jbt gle koliko profila, šta je ovo lol
https://www.facebook.com/search/people/?q=david%20rene%20de%20rothschild&sde=AbqYQQCuIq_5M5MKYA4Iw2z-7xyPApveqAXCe28_Flb57xRVS02IPjGGG4DWRathWwaD0uN042zmnORXBhq4wEPf
cionisticke lopine pazare umetnine samo od nevacinisanih umetnika, el ovim drugima sjebana pinealna pa imaju poremecen osecaj za harmoniju
ахахахах мелкијадес на листи за одстрел
Ko zna ko je tebi poslao rikvest, vjerovatno neki lažni profil... a možda i pravi, možda oće pazari neku sliku...
jebaj ga, prodas jednu rokfeleru znaci automacki da ces da budes na zidu koj gejca, sorosa, rostiljda... po automatizmu ima da ti uzimaju kojekavi konovi, djurici i ova domaca bagra
jes bas laznjak, evo ga sliko se sa mikronom i ovim njegovim uciteljem
https://scontent.fbeg4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/467308349_578100578243863_1799560967873731566_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=DTdRBVNHIpAQ7kNvgEp5EBz&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg4-1.fna&_nc_gid=A4YjI3da1-qK83ppA-kTpzq&oh=00_AYDe2cFak55zdbY609xBbAIPnjnGGm_guIuDjGE3KbVUEQ&oe=6753EEF5
Oće al u mudima, da je odnesu posle u neki podrum i prskaju kozijom krvlju il da kolju živinče nad njom lol. Samo a poštenim ljudima sarađujem, bankari bez trunke talenta me ne zanimaju. Ne treba se diviti tom svetu samo jer ima novac, to je sve što imaju.