Podijeli sa Vukajlijašima

1. Није мени што ови крезуби лажу мене, али што лажу себе...

2. eeee moj debeloguzi, lepo je imati visoko miljenje o sebi

3. samo ne treba dramiti kate ne jebu vise od 2-3 procenta uz silno znojenje

4. Е мој крезави, није лепо бити у позицији да је друго-Грузин више дао Србији од тебе, али шта је ту је јбг.

5. cus krezav, imam dva zuba viska bukv (devetke). Al sta zna guza debela o tome

6. Два зуба вишка, ниси инсталирао скрипту, неоправдани отказ, Путин ослобађа Курск. Бокте, Царин мултиверзум јачи од Спајдерменовог

7. ajde guzičavi, numes ni da zajebavas ko svet. Ovo stratimir lvl polivanja nabijem ti kevu na kurac. Stosono kaze momacki

8. Не знам што мислиш да је зајебавање, Зураб Србији дао медаље, ти две и по одабране дефке лол

9. Асад је изгубио и Хаму. Спрема се вероватно велика битка за Хомс, која ће бити одлучујућа за исход рата.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1liqnO9iSvshTLwgPB3q9sJTgfUI&ll=34.13772260072631%2C37.84122668566638&z=8

10. zašto su dobri momci obeleženi crvenom bojom a zlikovci zelenom

iluminati konfirmed

11. Нови фронт се отворио на југу, подигли се опет Друзи и екипа, преузели град Дару. Курди и савезници преузели главни прелаз према Ираку, што значи да вероватно неће бити никакве помоћи Ирака ни Ирана. Асад повлачи војску из Сувејде иако нема конкретних напада.

Јављају се вести да војска већ напушта Хомс, који је кључ рата. Исто тако да терористи већ гађају дроновима мете по Дамаску. Руси су већ позвали своје грађане да беже из Сирије.

За то време Путин потписује меморандуме са Русима, Иранци дискутују о новом закону о хиџабу и тестирају неке сателитчиће.

Биће добро ако Асад преживи данашњи дан.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1liqnO9iSvshTLwgPB3q9sJTgfUI&ll=34.27629186249928%2C39.23161733849246&z=7

12. Kad krenu memorandumi znaš da je zadnje vreme došlo

13. I jebote kako opstaju ti pobunjenici već skoro 15 godina rusi su stvarno kerov kurac ako za sve ovo vreme nisu uspeli sa Asadom da ih počiste

14. јебач пресретач, 6. 12. 2024. 14:34:11
    I jebote kako opstaju ti pobunjenici već skoro 15 godina rusi su stvarno kerov kurac ako za sve ovo vreme nisu uspeli sa Asadom da ih počiste

Турска подршка, вероватно и америчка. Не знам колико је познат феномен "зелених аутобуса" - Асад је допуштао да разноразни џихадисти напусте своја насеља и да се преселе у Идлиб, сматрајући да ту више неће представљати опасност, вероватно и да ће се поклати између себе. Међутим, разноразне групације су мутирале у ову коалицију коју предводи Организација за ослобођење Леванта (HTS), и сада видимо резултат тога.

Исто тако, очито је да је и Асадова војска го курац. Већина војника у овом сукобу није ни дошла до фронта, одмах су дезертирали. Пети корпус је буквално нестао у ваздуху штоно се каже. На већини фронтова су оставили ватрогасце, саобраћајце и импровизоване локалне организације да се боре, а они се "стратешки повукли да избегну жртвовање цивила".

Притом изгледа да су и Руси и Асад знали да се спрема напад дроновима, и нико није нашао за сходно да промени војну доктрину или макар припреми терен пре саме офанзиве. Да ли су мислили да Турци блефирају, ко ће га знати.

15. Иначе рекао бих да су и Руси и Иранци решили да пусте Асада низ воду у овом моменту. И једни и други у својим медијима полако окрећу наратив у правцу "ето Асад је ретард и он нас је лагао да је јак у Сирији, ми смо помогли колико смо могли јбг".

Иранска највећа телевизија је већ почела да Организацију за ослобођење Леванта назива "оружаном групом" данас, а до јуче су их звали само терористима. Такође, једна птичица на грани ми је рекла да ће Руси у Дохи на преговорима да понуде да се направи нови политички систем у Сирији, без Асада.

16. Kako niču te teror grupe ko gljive. Ma treba izrael da satre sve od Kaira do Bagdada iskr, kamen na kamenu da ne ostane

17. Ако се ово заврши како је почело, мора се одати признање Ердогану да се по 15. пут успешно посрао Путину на главу.

18. svaki normalan i čestit čovek ima samo jednu želju, da se židovi i muslimani poubijaju svi međusobno

19. s katolicima ćemo lako, oni trunke testosterona više u sebi nemaju

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.