Podijeli sa Vukajlijašima

1. Како је наш'о, јеб'о га ћаћа?

2. Ти си мод курде, види ко је дао минус па да га протерамо са сајта.

3. ja juče dadoh prvi minus na neku defku, bi mi krivo što je moj bio prvi. ali ne svide mi se defka. imao sam osjećaj kao da sam čitao sličnu.

4. U vezi ovih definicija bez minusa, cim neko okaci print znajte da ce definicija dobiti minus pre ili kasnije. To je za hejtere kao uzimanje nevinosti definiciji.

5. Da, hejter po definiciji daje minus po definiciji.

6. Кренуо да дефинишем нешто и сасвим случајно набасам на још једну невину.

http://i49.tinypic.com/s42aso.jpg

7. ...

zar je bitan skor? Siguran sam da definicija nije ništa posebno, možda je i sranje.

8. Sve definicije su sranje. Ja sam više za masu.

9. A i prije je pisalo ime autora i ako je nisi ocijenio, tako da je i to jedan od razloga što je dosad bila bez minusa.

10. U vezi ovih definicija bez minusa, cim neko okaci print znajte da ce definicija dobiti minus pre ili kasnije. To je za hejtere kao uzimanje nevinosti definiciji.

Ma to je moralo da joj se desi danas, mada nije odabrana ali ima razloga da baš danas to bude...to sam znao i onda sam želeo da dokumentujem najveći skor...za tog autora. :-)

..Inače "hejter" je 20 dana na sajtu. :-)

11. Meśa
    A i prije je pisalo ime autora i ako je nisi ocijenio, tako da je i to jedan od razloga što je dosad bila bez minusa.

To ti je mač sa dvije oštrice. Neko će baš dati minus kad vidi autora. :)

12. Meni smešni ovi što su meni nalupali minuse misleći da je moja... :-)))

Rekoh da je autor stariji od mene na sajtu, al ne vredi, jbg...

13. Ја отворим 2 претраживача. На једном сам улогован на профил, на другом не. Када налетим на дефку коју ћу оцјенити отворим претраживач на којем нисам пријављен, видим ко је аутор, вратим се на претраживач на којем сам улогован и крнем мајнус. Шта сада!

14. Ја отворим 2 претраживача. На једном сам улогован на профил, на другом не. Када налетим на дефку коју ћу оцјенити отворим претраживач на којем нисам пријављен, видим ко је аутор, вратим се на претраживач на којем сам улогован и крнем мајнус. Шта сада!

Neka ti služi na čast! Neko zbog tvog minusa i zaplače, imaj to na umu kad budeš vrdao sistem sledeći put!

15. Шта сада!

Сад ћемо на тренутак да застанемо и да се дивимо, ко што су се отоич Колумбу дивили :)

16. Neka ti služi na čast! Neko zbog tvog minusa i zaplače, imaj to na umu kad budeš vrdao sistem sledeći put!

Знам, то ме и испуњава!

17. Знам, то ме и испуњава!

Ako ti to nekada dosadi, vrlo rado ću te ispuniti nekim drugim stvarima, lololo

18. Realno, Kurde, tis zajebo stvar. To je verovatno neki duplak dao minus nakon sto je video na forumu. Trebalo je da cutis i sve bi ostalo oke kako je i bilo...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.