Podijeli sa Vukajlijašima

1. ма имаш их у радњама сад кад сам видео како изгледа сам се сетио
    елем овај лестат хед ми ин а фрст халф ам нот гона лај

2. vidjao sam logo al ne secam se da sam ista jeo od toga

3. шрто је вест да је овај милојевић преседник ДС нисам ни знао да ДС постоји

4. Сркија ћевабџију (као да) је изабрао Вучић. Да је победио Гавриловић, друга би прича била. Овако је победио аутизам оних који су ментално заостали у 2001. години и још мисле да је Отпор права револуционарна организација и који нису прелетели у СНС. Да Ђинђић оживи, гадио би се овакве странке, а и осталих деривата исте (ЛДП, ССП, Левица Србије, ПСГ).

5. nista ne kapirate, nije dveiljadeprva nego dveiljadita a tu mora ozbiljan otporas da bude na celu, glasan, jak zaeban
    U mirnoj tranziciji vratice se lutovac da gradjanstvo bude spokojno

6. Inace djindjara i napravio sve ove ljude sto su danas sa vucelom glavni u esenesu. Ne bi ja to tako lako vorsipovo

7. Najjači su mi ove glave što misle da bez strane podrške mogu da maknu bilo koju vlast, naročito u zemlji sa najvećom stopom pandura per kapita

Srbima je sloba ispro mozak trajno svojim hipersuverenizmom, pomeneš nekome strani faktor odma padaju u regresiju klate se napred nazad i mrmljaju o plaćenicima. Treba nas jebati dok nam oči ne poispadaju lepo je pričo filantropofob ali ga filistejci nisu slušali

8. Jbg ima dosta naroda koji ne podržava prvosrbijansku mafiju ali prostom osmozom im je ugurano u mozak da se boje zapadnih službi i traže zaštitu pod okriljem skuta našega satrapa

9. Moji u srbiji žive relativno blizu jedne kasarne i kada se vozim tuda nekad pokupim vojna lica koja stopiraju jer im nije niko obezbedio ni autobus. Nisu sad to neki bivši oficiri ArBiH ali bože moj vojska je vojska, ne gledam im u zube ni u epolete stanem kad ima mesta. Uglavnom svi do jednog su napojeni nekakvim pričama i redovno slušam kako vraćamo kosovo kroz dve godine. Maks ubeđeni, nikakav smol tok. Greota

10. Imam ortaka iz detinjstva koji je oficir u 63. padobranskoj. Kao klinci smo zajedno isli da rusimo Slobu. Danas glasa Vucica i mrtav ozbiljan mi je rekao prosle godine da svako vece leze u krevet spreman da ga probude sa naredjenjem da izvrse desant na Pristinu. Samo sam mu rekao "kad dodje do toga, nek vam je srecno". Jebo dalju pricu.

11. problem je sto je bonstil baza postala vrlo vazna.da je sloba bio pametan i provalio geopoliticke igre bio bi u fazonu evo napravite bazu slobodno vi ste nam prijatelji mi smo mali bedni volimo i rusiju i sve velike zemlje jer smo mali i bedni.a ovamo samo cekamo prvu priliku kad cemo da polupamo tu bazu.lazanski je pricao da moze vojna neutralnost a ja mislim da je lazanski provalio igru.lepo objasnjava drugosrbu kako stvari funkcionisu.
    https://www.youtube.com/watch?v=amcGnfSuDf4
    ovde mu se kesic smeje.
    https://www.youtube.com/watch?v=uQj8MnlzcXk

12. rusija pokazala da zna da puca i da ima cime.
    https://www.youtube.com/watch?v=TWobZ1l9oR0

13. glupi srbi bi da budu suvereni nije nas istorija tako ucila

14. Uglavnom svi do jednog su napojeni nekakvim pričama i redovno slušam kako vraćamo kosovo kroz dve godine

ovo dobro, samo trebace dve nedelje bukv pod realnim okolnostima. Kad i ako ovi satanisti odu dokurca ofc ce vratimo kosovo

15. lol, kesara jos jednom dokazo koliki je retos

16. па кеса гована никад није пропуштао прилику да испаде дебил
    а лазански је господин штета што је умро сад би било милина слушати га

17. i u komentima ga solid ispolivali

jedan od vecih debila na drugosrpskoj sceni. Mrtva trka sa vidojkovicem

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.