Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jbg nema plidulea jovora skauzera više a ni melka, nema smisla da se sami raspravljamo o politici
kacte oterali jovora u prajmu
pliduu vrv onu malu iz firme konacno savato, sad moze da si priusti devojku kad ima posao ponovo
skauz je osto kodkuce da gradi stan
Moj bijeli plidule
Kad te jednom ne budeee e e
Sve će vode plidule
Da se razbistre
(Bijeli jer je musliman prim. jov.)
ove noci moje plidu luduje
u kabriu sa sorosem sve do zore lumpuje
sorosu bi dusu dao za merak
ja ga volim sto je takav veseljak
mozda ga sad ne sluzi secanje
tek ce biti tek ce biti kmecanje
Ovo je bas postalo zestoko s ovim protestima deluju kao nemiri u empire total war.Do sad nikad nismo imali ovoliko dugotrajne i velike proteste.Bravo studentima sto istepali batinase i batinasi dobili po pici.Umislili batinasi oni snagatori a studenti streberi koji se nemoze brane epa sad videli svoje.Nego sta Vucko potencira da je sramota da mladi zive s roditeljima al to cujem od mnogih ljudi i nerviraju me time sto im smeta sto neko zivi s roditeljima.Razumno je da se odselis od roditelja ukoliko osecas opasnost, dinamika u porodici je rizicna po mentalno zdravlje al ako su odnosi ok sto da se odseljujes.
E moj atomcki, nije ovo prvi put
https://vidovdan.org/istorija/zaboravljena-lekcija-radikali-ubili-140-bahatih-naprednjaka-nabijali-ih-i-na-razanj/
SNS mejmuni ne znaju da postoji DIF. A i da danas pola ajtijevaca ide u teretanu i na te đijuđice.
ovde u CG srećom nema tih prozivki ali da ima poslao bih ih sve u pičku materinu, završio sam faks i vratio se kod svojih da radim onlajn jer su u podgorici stanovi 400e bez režija a platu mi ne nude preko 600. i šta ja da radim sa 200e, da se jebem. bolje da sam kod svojih dok ne skupim za nešto bolje. a i što se ti određeni srbijanci tripuju na njemačku pa im je kul da mrze roditelje, braću, sestre i svakog ostalog i da budu apsolutno sami na ovom svijetu, ja to ne mogu da shvatim
lolcina
https://n1info.rs/vesti/sapic-od-1-januara-besplatan-javni-prevoz-u-beogradu-za-sve/
Kale gospodar vremena ima da slavi kao drugi rodjendan, mraleeeeeee
Za šta to nude 600 evra majke im
nije sramota, nije ni da mi smeta, niti ima smisla uvek ziveti sam (npr koj ces kurac sam u istom gradu, ako se ne zenis). ali, zivenje sam ili pogotovo zivenje sa nekim u stanu, je poprilicno veliki motiv da se pokrenes, saberes, sto bi se reklo odrastes, popravis samopouzdanje itditd, i onda naravno lakse se zeni, i onda si malko zahvalniji kad ti neko napravi npr rucak ili opere/ispegla ves :)
ne kazem nista apsolutno daleko bilo, cisto iskustvo sa ljudima koji su poceli da zive sami, i licno iskustvo
za sve brt, minimalac je sad 600 što znači da je svaki posao 600 i da su garsonjere 400
da prodaje patike u intersportu ovo medijalna plata bukv
https://n1info.rs/vesti/sapic-od-1-januara-besplatan-javni-prevoz-u-beogradu-za-sve/
Vidim ja da je žvaljo počeo da kaki firnajz.
Siroooooko, kako je krenulo bice i gratis obilazaka bg na vodi sa prenocistem za glasace iz unutrasnjosti
rispekt za niske studente
Short kings