Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bot Izede Aleve = BIA < Ција <<< Мија

2. Izadjes iz kuce, ono sve sredjeno do iznemoglosti, iza neki planinski venac a ladan potocic ti kvasi stopala, cepnes onu ljubicastu kravu za vime i sišeš celo prepodne. Posle uzneš malo sira, pogledaš na prekvalitetan sat kad ono tek 8 ujutro. Dosadno u picku maternu

S V A J C A R S K A
    V
    A
    J
    C
    A
    R
    S
    K
    A

3. Ali ima istine ovo da je preskupo, dobro i ovde dole je preskupo ali tada sam baš dosta putovao, sećam se u Portugalu i Španiji sam se osećao kao buržujčina, u Švabiji kao aj da kažem dobrostojeći, u Švici pivo skuplje nego ovde, to nigde nisam video još.

4. Једна велика пица 42 цм за цара који је ово смислио

https://imgur.com/a/bvvP3AG

5. то бре удри ботове, лопове, сендвичаре,
    издајнике, олош, багру пинкове трачаре

6. U jbt ovo se baš primilo, ne pratim, jel će biti Majdan? Ja sve nešto mislim kao studenti, ko ih jebe, kad ono medjutim.
    Disclaimer - nemač sam pojma o politici u Srbiji,

7. ГОТОВ ЈЕ
    О
    Т
    О
    В

Ј
    Е

8. Znam samo Vučela bad mmmmkay, sećam se njegove preodvratne njuške još iz Munzea dok je bio Šekijev potrčko i dok su forsirali divlju gradnju i one odvratne trafike na keju u usta ih jebem.

9. samo bez lozenja pls zapad podrzava vucelu nije vam ovo 5 oktobar

10. пустиће га они кад тад низ воду и говна ће да оду

11. Da, ne razumem šta sad, hoće raja da ga svrgne? Srbija ima tu gotivnu istoriju gde uvek ima neka DB glavica koja s vremena na vreme digne helikopter, proceni koliko je kritična masa pa ako je veće ili jednako kaže batinašima GOTOV JE.

12. navuko je preozbiljnog hejta debilko

13. uspeo je nesto sto niko nije do sad, izjebo je istovremeno bukv: patriote, lazne patriote, komunjare, prvosrbe, drugosrbe, evropejce i sve ostale mejmune

14. e da i kosovare, njih sto je izjebo nikog nikad nije

15. Pa što ih je izjebao majmun

16. Ono kao zabole me tukidid, brčkam se u Pacifiku k’o Dobermann u Grčkoj, a vi hejteri gledajte me kako se kupam a vi se kući kuvajte lol, ali lično imam problem sa tim gmazom, nego šta će da bude posle njega? Kakvo je raspoloženje u narodu?
    (DB 4 life).

17. nemas to fake jedistvno ko za vreme petog oktobra de su svi teli da postanu deo nekog sveta da postanu priznati od kojekakvih civilizovanih mejmuna da zive slobodno putuj jevropo spike.

Bukv ovo mos okarakterises kao srpske proteste povratka drzave srbima/gradjanima. Zato nikog spolja ni ne boli kurac za ovo